上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻的秘密

收藏  |  訂閱
274  43.0k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-4 17:22 發表 查看引用來源
矇眼玩真係刺激d,有時都係咁同佢玩、有時同佢玩角色扮演,幻想佢朋友,老公朋友,上司,叔仔,姐夫,同事🤣🤣🤣
使唔使俾咁多親友屌呀😅🤪🤪😜🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-4 17:19 發表 查看引用來源
唔靚仔就合埋眼感覺佢射,幻想俾靚仔屌隻閪🥰🥰🥰
哈哈🤦‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-4 17:22 發表 查看引用來源
矇眼玩真係刺激d,有時都係咁同佢玩、有時同佢玩角色扮演,幻想佢朋友,老公朋友,上司,叔仔,姐夫,同事🤣🤣🤣
親戚朋友都得🤦‍♀️
所以特別刺激

引用:
我有幻想比佢老豆插
佢老爹是蒲國人,一身都是毛髮
聽講連jj都好多毛毛,應該好刺激
我話佢知幻想了比佢老爹插入,佢仲好子細咁話我知佢老爹有幾粗幾大,還專登影了他老豆裸照,方便給我幻想,還問我想不想比佢老爹玩🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

引用:
原帖由 angelwong709 於 2022-1-4 17:34 發表 查看引用來源
我有幻想比佢老豆插
佢老爹是蒲國人,一身都是毛髮
聽講連jj都好多毛毛,應該好刺激
我話佢知幻想了比佢老爹插入,佢仲好子細咁話我知佢老爹有幾粗幾大,還專登影了他老豆裸照,方便給我幻想,還問我想不想比佢老爹玩🤦‍♀️🤦‍ ...
仲話叫我考慮試下佢地父子檔🤦‍♀️

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-4 17:26 發表 查看引用來源
使唔使俾咁多親友屌呀😅🤪🤪😜🤭
果d 係遊戲一種啫,角色扮演呀,你有冇玩過架,幻想唔一定要真係同咁多人呀😓😓😓😓

引用:
原帖由 angelwong709 於 2022-1-4 17:35 發表 查看引用來源
哈哈~親上加親😜🤪

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-4 17:41 發表 查看引用來源
果d 係遊戲一種啫,角色扮演呀,你有冇玩過架,幻想唔一定要真係同咁多人呀😓😓😓😓
無呀…未玩過🤭😅😜

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-4 17:41 發表 查看引用來源
同老婆經常玩,玩過好多角色,但父女親戚真係未試過

同父子一齊玩
應該好刺激
引用:
原帖由 angelwong709 於 2022-1-4 17:35 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆