上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-4-25 02:45 AM 發表

嗯!!
是呀!!用推車時感到他的jj插得特別入,很像到了盡頭似的呢!!
我鍾意果種快速ge感覺.....high爆呀!!!!!!!!

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 02:47 AM 發表

我鍾意果種快速ge感覺.....high爆呀!!!!!!!!
嗯!!
我bf用這招會插得特別快和狠的,真的令我很high,若再加埋內射,簡直會使我死幾次呢!!

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-4-25 02:54 AM 發表

嗯!!
我bf用這招會插得特別快和狠的,真的令我很high,若再加埋內射,簡直會使我死幾次呢!!
小男友都係架,一推車仔就會好瘋狂,我會特別high架!!:smile_30:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 02:59 AM 發表

小男友都係架,一推車仔就會好瘋狂,我會特別high架!!:smile_30:
BB喜歡推車(記下...)

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 03:49 AM 發表

BB喜歡推車(記下...)
hehe........:smile_44:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 03:51 AM 發表

hehe........:smile_44:
呢兩日天氣都涼涼地,BB記住帶多件外衣^^

係呢,做咩咁夜仲未休息既??

hi baby ...........:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 03:52 AM 發表

呢兩日天氣都涼涼地,BB記住帶多件外衣^^

係呢,做咩咁夜仲未休息既??
知道!等你呀..............

引用:
原帖由 cityhunder2004 於 2008-4-25 03:52 AM 發表
hi baby ...........:smile_13: :smile_13: :smile_13:
hihi................

:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: 咁 好未呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆