上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 伴遊小姐 於 2008-4-25 03:06 AM 發表

大把dd人啦............
:smile_27:我唔得  可能我太保守啦:smile_13:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:07 AM 發表

:smile_27:我唔得  可能我太保守啦:smile_13:
吾關保吾保守事啦, 係命仔架問題

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:07 AM 發表

嗯!!
這不關保唔保守問題,而是要保護自己嘛!!

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:03 AM 發表

唔係掛 你想玩3p?
你錯了~~~

我已經玩過架la~~~ =P

唉...

証明你無睇過我個post... >.<

引用:
原帖由 伴遊小姐 於 2008-4-25 03:10 AM 發表

吾關保吾保守事啦, 係命仔架問題
命仔我反而唔緊要...:smile_13:反正多我一個唔多 少我一個唔少:smile_39:
有時係過唔到自己心果關ge問題:smile_27:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:12 AM 發表

你錯了~~~

我已經玩過架la~~~ =P

唉...

証明你無睇過我個post... >.<
睇唔出wo 咁我真係太保守啦:smile_13:
3p... 2個男人@@? 好恐怖...:smile_27:

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-4-25 03:11 AM 發表

嗯!!
這不關保唔保守問題,而是要保護自己嘛!!
同岩岩回果個一樣...我對我自己都係唔緊要:smile_39:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:14 AM 發表

睇唔出wo 咁我真係太保守啦:smile_13:
3p... 2個男人@@? 好恐怖...:smile_27:
咁又真係唔太關保唔保守樹既...........

(P.S.: 我講明先ar~~~ 我絕對唔係開放個d 人黎架...... >.<)

我個次玩都係因為好奇..... 貪玩.......... =P

同埋我個次係比人呃左去玩架........... >.<

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:14 AM 發表

同岩岩回果個一樣...我對我自己都係唔緊要:smile_39:
喔!!
不要這麼灰呢!!

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:16 AM 發表

咁又真係唔太關保唔保守樹既...........

(P.S.: 我講明先ar~~~ 我絕對唔係開放個d 人黎架...... >.<)

我個次玩都係因為好奇..... 貪玩.......... =P

同埋我個次係比人呃左去玩架.. ...
嗯嗯:smile_30: 只不過我諗下幻想下...:smile_27: 2個男人...好嘔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆