上一頁下一頁
發新話題

bf搞到我潮吹..好high!

收藏  |  訂閱
485  45.6k

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 07:24 PM 發表

唉....可惜我唔係基既呢:smile_39:
gay sex xdd:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 07:29 PM 發表

gay sex xdd:smile_39:
我想試下起雙飛呀:smile_13:

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 07:24 PM 發表

係....不過我鍾意同sp做fd囉...
因為我覺得就算唔係男女朋友,sp之間都應該要有感情
我做愛唔止想滿足生理,重想滿足心理....
point on:smile_34:我覺得要尊重番個對手咯
無感情既對手, 豬狗不如:smile_39:

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-3-21 07:33 PM 發表

我贊成!

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-3-21 07:33 PM 發表

咁你洗唔洗要番個對方呀?:smile_13:

引用:
原帖由 gilgil886 於 2008-3-21 07:34 PM 發表

我贊成!
我都贊成, 無感情嘅sex其實好dry, 好無癮

引用:
原帖由 D-fend 於 2008-3-21 07:37 PM 發表

我都贊成, 無感情嘅sex其實好dry, 好無癮
agree...even ons 佢地都有一晚既感情...即使好短

回覆 #127 iamcrazygirl 的帖子

you are right

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 07:39 PM 發表

agree...even ons 佢地都有一晚既感情...即使好短
同個無感情嘅女人, 我情願一路幻想住同鍾意嘅女人做, 一路打JJ

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 09:35 PM 發表

咁你洗唔洗要番個對方呀?:smile_13:
小朋友, 姐姐大你7年呀至少

我有好多對手呀啦, 客氣客氣:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆