上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-11 07:34 PM 發表

之前既問題仲未解決到咩?:smile_13:
不過你撐到甘耐,都係真係鍾意既,努力啦!
所謂既問題,其實每一段中港情都會有(我指同正經大陸女仔拍拖)。我覺得d問題都幾結構性,唔容易解決,亦唔係錢可以解決到,因為各自的成長背景、文化、社會風氣不同,造成彼此對人生、價值觀等等有唔同睇法的問題,係死胡同:smile_39:
都祝你早日同女朋友穩定啦,多d溝通同互相遷就係拉近雙方距離的最好方法。

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-12 04:41 PM 發表

所謂既問題,其實每一段中港情都會有(我指同正經大陸女仔拍拖)。我覺得d問題都幾結構性,唔容易解決,亦唔係錢可以解決到,因為各自的成長背景、文化、社會風氣不同,造成彼此對人生、價值�
都祝你早日同女 ...
我就係連多D溝通遷就既機會都吾多:smile_39:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-12 08:13 PM 發表

我就係連多D溝通遷就既機會都吾多:smile_39:  
:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-11 05:28 PM 發表

中間好多風風雨雨,其實而家都未算一齊:smile_42:  
你唔係話佢已經開始接受你咩:smile_45:

師兄點解會係兩個月尼?
引用:
原帖由 kkhello 於 2008-3-7 02:53 AM 發表
厚街 .......... 比多 2 個月咯. 日久見人心:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-12 10:15 PM 發表

你唔係話佢已經開始接受你咩:smile_45:
係啊,但始終佢一日吾承認關係,
我都係半天吊,始終耐性、容忍都會有極限...

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-12 08:53 PM 發表

:smile_41: :smile_41: :smile_41:
一個星期只能見一天甚至無,因為佢太忙:smile_42:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-13 11:26 AM 發表

一個星期只能見一天甚至無,因為佢太忙:smile_42:  
講唔講得做咩架?

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-13 02:29 PM 發表

講唔講得做咩�
K:smile_44: :smile_39:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-13 03:51 PM 發表

K:smile_44: :smile_39:  
..........................................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆