上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  152.9k

引用:
原帖由 sexy_baby 於 2008-1-29 23:25 發表
:smile_40: 正到ar~如果我係男ge可能打緊飛機~
:smile_30: :smile_30: ~
你又係拉鏈衫...

引用:
原帖由 tremulous 於 2008-1-29 07:07 PM 發表

我鐘意美腿的線條多D,  好有美感
好鐘意妳set 黑色內衣,  皮膚雪白先著得好睇, 如果有大張D就好了?
多謝多謝.. 我都好中意黑色既bra 同底底~~~~~ 因為好sexy~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-29 23:30 發表

你依張既angle好D~~~~~~ 引死人~~~~~~:smile_30:
我bf成日想我買你幅相著果d吊帶襪~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-29 11:37 PM 發表

咁妳吾買???!!!:smile_41:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-29 23:36 發表

:smile_30: :smile_30: ~
你又係拉鏈衫...
你條鏈拉得好d~!:smile_38:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-29 23:37 發表

咁妳吾買???!!!:smile_41:
唔知哩,我成日覺得好似唔知點咁:smile_13: ...
haha~~咪當引下佢先,死唔買住:smile_40: ~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-29 23:37 發表

快d 買啦:smile_38:

新刺激呀.

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-29 23:36 發表

多謝多謝.. 我都好中意黑色既bra 同底底~~~~~ 因為好sexy~~~~~~~:smile_30:
有時著白色都好sexy....

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-29 04:13 PM 發表
大約十點,同bf食完dinner
佢問我上唔上佢屋企,我見冇咩做,就上左去

一入到屋,我坐係梳化開電視睇
佢坐係我側邊,又開始手多多
伸隻手入我件衫裡面,隔住個bra摸我
佢摸到係lace薄bra,問我想唔想除 ...
正到拍拍拍3聲呀:smile_40:
office妹妹妳好正呀:smile_38:
妳係我條女就正啦:smile_13:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-29 23:38 發表

唔知哩,我成日覺得好似唔知點咁:smile_13: ...
haha~~咪當引下佢先,死唔買住:smile_40: ~
正經野黎wor
防止絲襪下滑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆