上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
736  5.0k

引用:
原帖由 02天天02 於 2008-1-26 10:05 AM 發表

原諒我不再送花 傷口應要結疤
花瓣鋪滿心裡墳場才害怕
如若你非我不嫁 彼此終必火化
一生一世等一天需要代價:smile_30: :smile_30:
忘記了他 卻極愛他 我甚至想非君不嫁
還幼稚到心底無瑕 然後給他刮花:smile_38:

引用:
原帖由 win1029 於 2008-1-26 10:07 AM 發表

:smile_41: 乜歌甘熟既:smile_27:
死性不改呀~~:smile_38:

88~~WIN~~:smile_38:

引用:
原帖由 02天天02 於 2008-1-26 10:07 AM 發表

10下都冇,唔係呀:smile_43: :smile_43:
我都未必得自從出來做左野之後..已經同大部份運動絕緣…:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 10:22 AM 發表

死性不改呀~~:smile_38:

88~~WIN~~:smile_38:
:smile_27: 我死性不改呀?:smile_27:

:smile_43: 真閃886

引用:
原帖由 win1029 於 2008-1-26 10:23 AM 發表

:smile_27: 我死性不改呀?:smile_27:
不是喔:smile_38: 甘你頭先句野有個死字嘛:smile_30: 甘咪唱下歌囉:smile_13:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-26 10:23 AM 發表

我都未必得…自從出來做左野之後..已經同大部份運動絕緣…:smile_38:  
甘點得架:smile_38: 我成日都做架BOR:smile_38: 出去偷跳都算係架嘛:smile_44: |

引用:
原帖由 win1029 於 2008-1-26 10:26 AM 發表
:smile_43: 真閃886
bye:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 10:28 AM 發表

甘點得架:smile_38: 我成日都做架BOR:smile_38: 出去偷跳都算係架嘛:smile_44: |
知你成日偷跳:smile_45:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 10:28 AM 發表

出來做野後最多都係打保齡同埋間唔中同的朋友上去跳下咋
不過我都要活動多的..唔係好快會變左歐陽bobby…:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆