上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

我發覺我的形容,越來越像高官x先生,真有點心寒。
好彩溢泉d女正過許榮。

引用:
原帖由 張自強 於 2007-12-20 09:04 發表

言下之意,其他場的囡囡更戊鶪w死。
係呀,拉均嚟計,溢泉的小姐,已經算係「年輕貌美」!

引用:
原帖由 <i>張自強</i> 於 2007-12-31 09:19 AM 發表<br />

<br />

<br />
你call她出來做什麼,行街,食飯,睇戲,人家每日收入1,000以上,因此如果同你出街,肯定要你花1,000以上,實不止此數,才合她們搵錢的原則,買野是必定動作,是你請她出來,她說買野你不好意思拒絕,若你願 ...
<br />

oh!c﹣hing有所誤會了,我這裏只係話call佢出來幫我服務而矣。因為有時做開既number 冇返工,令我覺得很惆悵。而我又不太願意試新囡。
其實可以叫經理代勞,但我跟經理不太熟。

我要佢contact,也沒其他意思。有時我見佢地電話成日響,似係熟客call,我心唸,如果係熟客,有佢電話contact,make booking 都會方便。

坦白講,跟歡場女子做朋友,我試過了..... 有開心既時間,但係....no thanks la ! 

引用:
原帖由 <i>喜歡足球</i> 於 2007-12-31 07:23 PM 發表<br />

<br />

<br />
係呀,拉均嚟計,溢泉的小姐,已經算係「年輕貌美」!
<br />

好一個「年輕貎美」! 
呢度d女,其實平均都ok。

引用:
原帖由 KNL 於 2007-10-25 01:54 PM 發表
請問C兄溢泉收費及地址?
Shop B on G/F. with 1/F (Whole Floor) at Mei Wah Court, 111-113 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui

:smile_38:

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-12-31 07:59 PM 發表
<br />

oh!c﹣hing有所誤會了,我這裏只係話call佢出來幫我服務而矣。因為有時做開既number 冇返工,令我覺得很惆悵。而我又不太願意試新囡。

我要佢 ...
....................

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-12-31 07:59 PM 發表
<br />

我要佢 ...
6仔無返,QQ無做,兩個都是我的FAVOR,6仔遲早會返,我估近排她有男友照顧,就算你有她的電話,也不會應酬你,還是等她上班罷,我的心態,也像C兄一樣,新不如舊,況且近日天氣寒冷及乾燥,天氣冷弟弟縮,洗完澡週身痕,不如不去了。
要電話號碼,直接問好們就可以,至多你辦到好想追佢地,不過給她們知道你的電話(來電顯示),可能好煩。

剛看過今期一週刊,說桑拿是什麼菌的高危地方,我看到溢泉的拖鞋,有此感覺,看到報導,就更加心寒,想到囡囡天天與細菌為伍,真不敢想象,我覺得用安全套也可防中招,但毛巾不可不用,故真防不勝防,想兩想,至少今個月,和下個月(即農曆新年,囡囡要回鄉)不會去溢泉和其他桑拿了。但不知去夜總會,卡拉0k,澳門五星級夜總會及酒店會否乾淨D(感覺上),當然我不知五星級酒店毛巾是否乾淨D。各位C兄有甚麼意見。

各位c兄,有無到溢泉,聖誕前夕去過後,至今也沒有去過,情況怎麼樣,是否冷冷清清,還是客似雲來,也想去搵囡囡,在但想到桑拿的衛生情況,心在猶疑,還是去夜總會,卡拉ok?

你知話我知:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆