上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  121.7k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-27 04:08 PM 發表 查看引用來源

白浪你都搵到黎啦.:036:
啱啱考完試返到屋企 je :043:

引用:
原帖由 yuga 於 2009-4-27 04:12 PM 發表 查看引用來源

你哋個個都有tea食:026:
你都可以架 :036:

引用:
原帖由 白色的浪漫 於 2009-4-27 04:13 PM 發表 查看引用來源

你都可以架 :036:
係喎, 白漫, 你要考試喎:096:
我都想, 不過, boss係度, 唔食得啦:023:

引用:
原帖由 yuga 於 2009-4-27 04:15 PM 發表 查看引用來源

係喎, 白漫, 你要考試喎:096:
我都想, 不過, boss係度, 唔食得啦:023:
叫 boss 請添啦 :096:
我以前間公司, 一年先會見到個 boss 一次 @@
基本上做做下野落街買燒賣食都仲得 :096:

引用:
原帖由 白色的浪漫 於 2009-4-27 04:17 PM 發表 查看引用來源

叫 boss 請添啦 :096:
我以前間公司, 一年先會見到個 boss 一次 @@
基本上做做下野落街買燒賣食都仲得 :096:
咁好既:026:

引用:
原帖由 yuga 於 2009-4-27 04:19 PM 發表 查看引用來源

咁好既:026:
個老細經常都唔係香港, 多數都係外國 office 同周圍飛 :096:
同埋員工幅利係包括放 break :036:
就算想管都難啦, 公司咁多人, 睇得邊個 :096:

引用:
原帖由 白色的浪漫 於 2009-4-27 04:22 PM 發表 查看引用來源

個老細經常都唔係香港, 多數都係外國 office 同周圍飛 :096:
同埋員工幅利係包括放 break :036:
就算想管都難啦, 公司咁多人, 睇得邊個 :096:
咁好既公司, 係邊樹搵既, 話聲我知好喎:096:

引用:
原帖由 yuga 於 2009-4-27 04:24 PM 發表 查看引用來源

咁好既公司, 係邊樹搵既, 話聲我知好喎:096:
真係幾好, 一年兩次花紅 + 13 月糧, 放病假人工照出
可惜而家唔請人 :043:
唔係讀書我諗仲係呢間公司做緊 :036:

引用:
原帖由 白色的浪漫 於 2009-4-27 04:26 PM 發表 查看引用來源

真係幾好, 一年兩次花紅 + 13 月糧, 放病假人工照出
可惜而家唔請人 :043:
唔係讀書我諗仲係呢間公司做緊 :036:
係讀書唔你pt咋咩?:035:

引用:
原帖由 yuga 於 2009-4-27 04:29 PM 發表 查看引用來源

係讀書唔你pt咋咩?:035:
初初返 office 朝 9 晚 6
跟住辭職讀 full-time degree + full-time night shift waiter :028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆