上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.1k

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-4-3 23:23 發表 查看引用來源

唉...冇計啦~奴家年紀稍長(其實一把年紀喇), 唔叫姨姨都偷笑喇!:028:
哦.. 我都冇比人叫叔叔, 我都要偷笑:096:

引用:
原帖由 andy0117 於 2009-4-3 11:28 PM 發表 查看引用來源

係咩.. 咁我做 law:096:
好呀!! 咁快徵倒, 我間舖就執架喇喎!!:096:

引用:
原帖由 白幻之風 於 2009-4-3 11:25 PM 發表
閃:025:
幻風最怕人多, 一多人就閃.
唔好走啦.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-3 23:29 發表 查看引用來源

月兒飲過2次, 上年過澳門同朋友食飯都係咁溝飲左少少,
對上一個月就係朋友既喜酒又飲左少少.

嘜82年好飲d咩, 月兒唔識, 下次chris教我飲. :096:
82年  lafie  (好似係咁串)
電視成日講啦:096:

引用:
原帖由 andy0117 於 2009-4-3 11:30 PM 發表 查看引用來源

哦.. 我都冇比人叫叔叔, 我都要偷笑:096:
咁大家一齊偷......笑啦~:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-3 11:31 PM 發表 查看引用來源

幻風最怕人多, 一多人就閃.
唔好走啦.
紅酒我成日都飲-.-(好啦 留埋呢個)

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-3 11:29 PM 發表 查看引用來源

月兒飲過2次, 上年過澳門同朋友食飯都係咁溝飲左少少,
對上一個月就係朋友既喜酒又飲左少少.

嘜82年好飲d咩, 月兒唔識, 下次chris教我飲. :096:
每個人口味不同的
我諗月兒會中意飲0的比較淡小小易入口的
話晒月兒都係唔飲酒ga ma:027:
萬一醉左點算好wo:027:
chris都係初學者 或者有機會我地0係海邊飲紅酒 談下......:027: :027:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-4-3 23:31 發表 查看引用來源

好呀!! 咁快徵倒, 我間舖就執架喇喎!!:096:
唔使執, 徵第二樣 law:096::096:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-4-3 11:23 PM 發表 查看引用來源

唉...冇計啦~奴家年紀稍長(其實一把年紀喇), 唔叫姨姨都偷笑喇!:028:
做 ng 做 ..3 姨?:097:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-4-3 11:27 PM 發表

咁月兒記得著多件衫喇:027:
chris點會留意唔到wo:027:
月兒既一舉一動 chris都會好快留意到的了:027:
:027:chris你咁夜先番, 月月無得你就開左帖啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆