上一頁下一頁
發新話題

叫雞.包夜..打只雞..真實故事.絕對原創..!

收藏  |  訂閱
174  38.7k

引用:
原帖由 ~小林子~ 於 2008-5-25 12:41 AM 發表
人地係雞姐.......串咪換咯~~~
打完仲好似好威咁講出黎話點過引法~~
你係咪男人黎嫁!!!!女人打得既咩??!!!!
如果你有老婆既唔該盡早離婚~~~因為做你老婆好危險............
ps:小弟由小學開始就明白男人唔打 ...
哎吔好感性呀你...@@@@啦小朋友,乜原來你會攞隻衰雞同自己老婆相提並論架?隻雞唔衰都唔打佢啦,關自己老婆咩事呀,無啦啦叫人離婚,人地冇話過打雞好威呀,谷9氣先攞出黎講下,好彩你自己話俾人聽得23歲,唔係真係以為你幾廿歲人講野咁岸鳩.其實你地成班友仔扮乜9野丫,尤其係批評人果啲,自己咪又係咸能濕又驚死,個能個都背住女友同老婆出黎玩,扮乜丫,求其有人分享下啲趣事咪算囉,咁能認真托咩,又話影衰港人又盛,你估港人好能叻呀而家?係佢地眼中係屎喳...kind 子

引用:
原帖由 bigheadkids 於 2008-5-26 04:13 PM 發表

係啦係啦,你最叻啦,你自己kind係大陸冇偈姐,唔代表人人都好似你咁怕事既
根本唔關怕唔怕事,而係常識問題,一個正常人去到人地地頭,一個陌生地方同一個陌生人交手,一定戰戰兢兢,因為你唔知對方底細。

好多case係個客同條女嘈,一出到街就俾人斬十幾刀,有D更即刻俾人入房打完再洗劫,o係上面完全冇保障,一個有正常思路o既人,最多叫條女走,打條做咩丫,一出事一定係自己麻煩。

如果o係香港就唔同,叫雞唔係犯法,隻雞串可以同老竇投訴,唔駛你打,老竇實兜巴星。

總之,樓主一係就唔係一個正常人,一係就係o係度作野,作到自己成個陳浩南咁,現實生活o黎呀,漫畫書咩!除非佢有相睇,否則.....唔信。

打得好呀:098:  鬼叫佢串77
不過真係重手左d
@@@@@~~大陸都冇"往"管ga啦~~你唔@@@惡比佢恰9死!

如條女太串.當我老x.又大大聲話要吹雞CALL人.我都會一巴兜過去.C兄:下次將RN$1500俾摩托仔賺好了.不使自己勞氣傷身.
C兄所言在大圈生存環境我好明白.也有同感.下次開開心心.不再勞嘈.!

喔喔 真是不錯喔
感謝分享啊
感恩阿

引用:
原帖由 wongchun_ho 於 2008-5-26 04:11 PM 發表
你甘勁揪, 又使咩俾錢條女呀, .........你驚就驚啦
講真..我就真系沒去到.打完人..唔比錢既地步..!

唔比錢就真系會驚..!

如果Ching有過打完人.又唔驚.仲要唔比錢既經歷.!可以同其他Ching share la...

引用:
原帖由 bigheadkids 於 2008-5-26 04:13 PM 發表

係啦係啦,你最叻啦,你自己kind係大陸冇偈姐,唔代表人人都好似你咁怕事既
Ching講得岩...!

上邊果位ching真系勁..!..連尼d野都可以幻想..佩服..!

不過..上邊過位Ching成日系國內玩..你有好有機會 會撞到尼d事..!

引用:
原帖由 bigheadkids 於 2008-5-26 04:32 PM 發表

哎吔好感性呀你...@@@@啦小朋友,乜原來你會攞隻衰雞同自己老婆相提並論架?隻雞唔衰都唔打佢啦,關自己老婆咩事呀,無啦啦叫人離婚,人地冇話過打雞好威呀,谷9氣先攞出黎講下,好彩你自己話俾 ...
其實..打人固然唔岩..!

不過..有d Ching既價值觀唔同.!

拒認為..打人唔岩...出去玩就系君子行為..為香港爭光..!

引用:
原帖由 keith2006 於 2008-5-26 08:40 PM 發表

根本唔關怕唔怕事,而係常識問題,一個正常人去到人地地頭,一個陌生地方同一個陌生人交手,一定戰戰兢兢,因為你唔知對方底細。

好多case係個客同條女嘈,一出到街就俾人斬十幾刀,有D更即刻俾人入房 ...
Ching 就真系睇得漫畫多啦..!

而且非常之有頭腦..!可以做私家偵探..:096:

Ching試下..叫人上大陸四星級既酒店搞事!睇系邊個斬邊個?:096:

引用:
原帖由 tochun 於 2008-5-28 12:10 AM 發表

Ching 就真系睇得漫畫多啦..!

而且非常之有頭腦..!可以做私家偵探..:096:

Ching試下..叫人上大陸四星級既酒店搞事!睇系邊個斬邊個?:096:
總之一個正常人唔會蠢到o係一個陌生地方亂打人囉,況且對方仲係一隻雞,你點知背後有咩勢力?大陸仲係污煙瘴氣o既地方,兵又係賊,賊又係兵!萬一踩到黃黑勢力,死左都唔知咩事。

而且打隻雞唔值得四圍唱囉,你話你打柒個孔武有力o既公安,又或打@@@殘左個大隻佬軍頭就話你叻o者,打個女流之輩,只會俾人笑你蝦女人咋。個個o係度話你勁,其實背後笑9你啦。你估你真係陳浩南咩:096: :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆