上一頁下一頁
發新話題

[其他] 小弟今晚對歐聯既睇法和解答巴打早前問既問題!

收藏  |  訂閱
335  13.7k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-27 12:16 AM 發表

好吧,如果小弟決定轉論壇都會通知一些巴打,希望能夠有個一起研究波的地方!:005:
記得告訴我們>.< E MAIL [email protected]

西兄見到你真係好開心~~~~
努力加油!!!!

西兄 ~~ 仲以為你會丟低大家巴打們tim ~~ 見你再次出現真開心~~
你今次以分析形式出帖幾好 ~~ 要點投注就留返比大家自己決定la ~~
支持你 ~~ 我今日都投注o左 AC X 里昂 WIN 先前都仲覺佢鬼鬼地 ~
但最後都係覺直得一搏 而且都幾好分頭 串埋都有肉食 ~ 小注LA ~~
你個盤路比較表我都想要WOR ~ 但唔知你EMAIL .... 可以SEND 比我MA ??
我EMAIL :
[email protected]

支持你~~希望唔會再有唔開心O既言論出現!!!

西兄,好開心你真真回來見我地斑Brother,
星期日我有場波個盤好唔明,已經send -mail問你,
你有時間就慢慢回覆我啦....永遠係你FANS...
勁支持你:013:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-27 12:27 AM 發表

這個提議不錯,小弟再看看吧,看看是不是很多人想要再決定吧,還有就是,雖然小弟的表不算什麼,但如果被抽中不是會覺得更開心嗎?因為中獎喔!:005:
咁西野兄幾時抽啊??? 我相信所以巴打都想要啊....抽唔中會好多巴打唔開心架,感激不盡

西兄 sorry ar 你 e-mail 係唔係  ball86821 嗰個,今日我 e-mail 咗件俾你 , 我驚你收唔到

我e-mail 係 [email protected] 可唔可以係度俾我ar.............. 心急人上

多謝風兄的分析!!!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-27 12:31 AM 發表
好了,小弟要去做野,下次上來再回答巴打的問題吧,在這真開心和巴打今晚傾了一小時多,最後想說一句,祝巴打和小弟今晚都好運!BYEBYE!:005:
bye~西兄.....
希望下次有機會再一齊傾波啦~

一有消息都要上來和我們分享呀...小弟都會留意的呀~~

引用:
原帖由 nwm84 於 2006-9-27 12:25 AM 發表
西兄!!
可唔可以叫收到盤路比較表巴打幫你轉載比其他人呀??
支持!!!

先支持下西野兄...再细心睇你个分析

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆