上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

點解巴打要簡呢場波呢....?利記其實今年隊波0既隊形一般.又無左RAISE. 而NEWCASTLE 近況唔錯.連歐足已經連WIN 兩場.又會唔會輸比利記呢..足球係一場場.往積係重要.不過近況都可以忽略...以上是小弟愚見.如有得罪.對唔住...^^

引用:
原帖由 ALEXBABE 於 2006-9-19 03:26 PM 發表
點解巴打要簡呢場波呢....?利記其實今年隊波0既隊形一般.又無左RAISE. 而NEWCASTLE 近況唔錯.連歐足已經連WIN 兩場.又會唔會輸比利記呢..足球係一場場.往積係重要.不過近況都可以忽略...以上是小弟愚見.如有得罪. ...
因為明天只有一場英超,而西野兄又唔講杯賽同意甲,所以只好拿這場來講下
我都覺得NEWCASTLE未必輸,但個賠率又去到咁好分,
所以想請教下點睇

引用:
原帖由 al3447 於 2006-9-19 02:52 PM 發表
西兄..多謝你既TIPS..不過可惜我個日MISS左~~
你D分析真係好有見地..
我會一直跟你學野..希望你可以教大家多D野啦..
等我地可以囉返之前失去0個D~~
大家一起學習,我都會盡量所知的東西拿出來教大家,希望有機會再一次幫巴打拿回之前失的!:005:

引用:
原帖由 pui1208 於 2006-9-19 02:58 PM 發表
西兄..
其實點先算係初盤 ??
我現睇的
星期三 26  利物浦 對 紐卡素    1.55 3.40 5.50
算唔算?
thx
初盤就係每間公司準備受注時第一個倍率,你看到的只是馬會的初盤,每一間做的初盤不是一樣!:005:

引用:
原帖由 ALEXBABE 於 2006-9-19 02:59 PM 發表
自己買同寫又兩回事.哈哈..其實每個週日咁多比賽.點會咁多聯賽都精.好似以個人經驗.強隊多數死作客.主場贏波輸盤.特別係D 1.4 至 1.5 個D 賠率. 以德甲同意甲死最多.另外西甲死最多係D  1.7-1.8 賠率. (我指主客和 ...
德甲和意甲波比較其他聯賽係難賭,因為佢地D波水準唔穩定同埋外圍因素,所以熱果隊輸唔出奇,至於西甲,小弟係跟開這條線,你說1.7-1.8死最多,又唔可以咁否定,因為除左要睇邊隊波之外其實1.7-1.8唔會影響好大!賭西甲還有一個好處,就係除左某2,3隊強隊之外,其他賽事比較平均,所以要贏錢又或者熱唔熱門開唔開得出都唔影響,因為平均一場賽事除了和之外,贏出來一定會有2點幾倍分已經不錯!:005:

引用:
原帖由 @DeNnIs@ 於 2006-9-19 03:09 PM 發表
我想請西兄今晚出d意乙心水呀...
唔知可唔可以呢....:007:
星期日唔得閒...
睇唔到你個post....
可惜....:006:
我而家都開始去留意d盤喇~~~~
thx~~~:014:

冇問題,我揀今晚意乙球賽某1,2場給你做個參考,但係要夜小小先發帖,因為還有很多消息沒看到,但係小注就可以,意乙水準唔穩定,好難搵食,小心!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 03:45 PM 發表

冇問題,我揀今晚意乙球賽某1,2場給你做個參考,但係要夜小小先發帖,因為還有很多消息沒看到,但係小注就可以,意乙水準唔穩定,好難搵食,小心!:005:
好呀~~~多謝西兄~~~
我自己都會去做下功課先~~~:014:

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 03:15 PM 發表

那麼可以找明天的利物沭VS紐卡素講下嗎??
澳彩
主1.5  和3.5 客6.5
足彩
主1.55 和3.4 客5.5
外國
主1.53 和4.13 客8

從賠率看我覺得利記贏面好大,因為紐卡素開到8倍,6.5倍同5.5倍
但本人又覺得利物 ...
早前回帖已講了一部份,而家都可以講下倍率問題,係澳門黎講做1.5倍係好合理,因為我地要留返D水位,係外國黎講,好多間初盤唔係1.53,好多間做既都係1.48-1.50,由此可反映出一樣野,就係外國好多間都睇好利物浦,因為水位機乎都冇乜,但係今次我想集中講下馬會開既盤,點解馬會開初盤係1.55,3.4,5.55除左之前講佢因為稅制底下,所有倍率都會熱之外,有一點可以看得到,馬會過份將紐卡素倍率整到好低,可能佢地會預計到呢場波利物浦未必會贏,又怕紐卡素贏佢地輸好多錢,所以由馬會出發點可以看見就係,佢地驚賠得多,所以將紐卡素個倍率急跌到5.5,相對地,將利物浦稍為提高更多的倍率吸引你們下注,所以我都講了,呢場波唔係咁簡單,加上我早前說了紐卡素係一隊搵食波,當佢地要搵食,無論對手係乜都冇用,投注呢場波前應該盡量用多點時間考慮!:005:

我都支持下~

引用:
原帖由 TRD200 於 2006-9-19 03:24 PM 發表

thz~咁等你聽日o既消息喇~
我買親紐記都輸....原來係你地o既搵食波.....:022:
紐卡素唔係我地搵食波,只係我地稱佢為搵食波,因為睇到佢地作客時成日都出擊搵食,所以呢隊波好難搞,投注前應該睇下多方面消息先好落注,咁就唔會輸錢!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆