上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  72.9k

引用:
原帖由 meow_917 於 2019-12-4 23:53 發表 查看引用來源
其實揾到個好傾既唔易。有時對方太主動積極,會有d 怕。有時問一句答一句,都會窮盡無言。

踫唔少釘,希望憑直覺找一個可以契合心靈既人,分享生活瑣碎,有被需要的感覺,在工作外家庭外的soulmate.

謝絕SP, 不 ...
So how are u?  I read chinese just cannot type here. Cheers

引用:
原帖由 meow_917 於 2019-12-29 22:49 發表 查看引用來源

每樣都有d 缺失啦
例如呢?
我呢幾年都係低潮,慶幸都算已經穩定左

引用:
原帖由 持久力強 於 2019-12-29 23:22 發表 查看引用來源
你都好高下
我178,未試過有女伴有16x尾
你個user name !  ☺

引用:
原帖由 vxtingxv 於 2019-12-30 01:02 發表 查看引用來源
hihi, meow917,

can pm me, have a chat?
Ok,  i pm u

引用:
原帖由 jimbo86 於 2019-12-30 14:20 發表 查看引用來源
So how are u?  I read chinese just cannot type here. Cheers
I m fine,  how are u?

引用:
原帖由 gp05r 於 2019-12-30 20:23 發表 查看引用來源

例如呢?
我呢幾年都係低潮,慶幸都算已經穩定左
返工收工,有時覺得若有所失咁。屋企果個只係同屋住,只係家人感覺囉

引用:
原帖由 meow_917 於 2019-12-30 23:32 發表 查看引用來源

返工收工,有時覺得若有所失咁。屋企果個只係同屋住,只係家人感覺囉
PM 佐你,但你仲未add我,等你

引用:
原帖由 半空枯燥的小週 於 2019-12-30 23:40 發表 查看引用來源
PM 佐你,但你仲未add我,等你
其實有d 之前add 過,或者年紀唔太係我所想,又或者black list 左,你唔見有動静, 應該都係呢d,  sorry

引用:
原帖由 meow_917 於 2019-12-30 23:29 發表 查看引用來源

你個user name !  ☺
唔知依道啲女士鍾唔鍾意 😏

引用:
原帖由 meow_917 於 2019-12-30 23:32 發表 查看引用來源

咁你想搵咩感覺
我放工果時都係若有所失,但原因係因為準備創業既問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆