上一頁下一頁
發新話題

深圳 女拳手 酒吧

收藏  |  訂閱
398  43.6k

引用:
原帖由 11d6789 於 2017-10-22 07:00 PM 發表 查看引用來源

冠军吧!去過玩一,兩次!樂園路紅磚吧去過未?
師兄,
紅磚覆左你, 講返冠軍, 我去玩呢個場係無意中又幾戲劇性咁既
有次諗住 short-cut 去樂園路金剛, 行過見到拆天咁嘈唱歌聲 ( 好忍難聽:smile_55: ) 好奇心下又唔急趕
咪去8下囉, 依:smile_04::smile_04::smile_04: 望真下門口條芝達, 陰公囉 邊銀個咁無人性打到你心口腫哂:smile_47::smile_47:

個老細仲仆街比件童裝你著:smile_04::smile_04:, d布又小又薄又透, 好易引到d蛇貓狗滋擾架嘛

即響 : 我要開波:smile_38:.........佢當時呆一呆:smile_41:............sorry:smile_13:  開檯至岩, 1位唔該:smile_13::smile_13:

上到去, 依  咁多文化界人仕既, 全部都一圍圍坐哂, 唔覺有單支喎:smile_27::smile_27:  上交左海柒船

當其時心諗 : 速:smile_43:啦.........但都未轉身己經比人夾住, 仲係兩邊嗰隻:smile_14::smile_14: セ事呀 ! 令仔犯法㗎:smile_34:

原來係兩條好胸狠既女部長, 用好行嘅對白話 : 依......做乜甘耐都唔黎捧下我場呀, 依....好掛住你呀.....
..........依.........唔理呀........今晚要開我檯呀........依:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:

為咗配合當時嘅場景同氣氛, 加上兩件又咁好雙乳...............咁樣.......我亦惟有話 :
近排為要應付升中試, 留喺圖書館溫書多, 所以小咗上黎視察業務啫, 咁我開你定佢波好呢 ?
呀:smile_30:...係開你定佢檯好呢........:smile_30::smile_30::smile_30:

佢兩個呆一呆, 話 : 升中試, 你仲讀緊書, 唔係化:smile_41: 你個孫咋啩:smile_30::smile_30:
我答 : 係如何有效提升中層管理效率評核試:smile_44:

聽完佢地都係一臉迷惘, 唉:smile_13:........大意, 吹過籠人地接唔到添...........羅拔:smile_27:
正埸上 : 1位, 要前座, 小煙近門口, 3支老青

點解叫3支咁騎呢 /小家, 有奶油㗎.........3送3, 有6支埋檯, 1位合哂行情,
叫12支佢地會即拖馬消你, 包你唱一首歌返黎, 起碼唔見咗8~9支 + 多咗6~8個半滿嘅酒杯
但無人會去飲嘅, 呢d消酒法我教佢都仲得, 6支佢地最多敢郁你3支, 可以玩多陣吖嘛.

就咁識到阿紅 ( 真好假好名一個 ), 另一件佢friend見阿紅like我, 自動:smile_43:
當晚唱咗幾首合唱就撻著, 一場不可二索係硬道理, 索阿紅就咪諗樓下芝達,

兩個比較, 芝達就一定3樣贏哂, 但索佢就要陪佢企喺門口足成晚,:smile_39: 講緊次次都係玩罰企喎:smile_27:, 仲無歌唱添

人老就要學精,兩害取其輕:smile_38:.......咪索阿紅囉

索咗之後先知佢都識金剛阿銻, 又由阿銻口中知多兩樣我唔知亦向來都敬而遠之嘅野

1. 阿紅有港佬包緊, 所以 六,曰佢從來唔使我陪, 叫我自巳去玩
  呢樣意料之中, 但阿紅同我話係要陪老豆老母喎, 咁証實佢都玩家心態, 咁我亦小咗心理負擔,
  但我都係男人:smile_34:, 唔知好地地, 知就要避忌, 否則有朝一曰訓坑渠邊唔好問點解

2. 阿紅原來好重賭引, 跑馬仔玩到50-100, 100-200, 有時200-500, 嘩 輸咗邊個找數 ?
  佢條佬セ底阿銻都唔太清楚, 祗知係食皇家飯, 哈:smile_14: 咁阿紅有事佢實:smile_43:得快過我:smile_42:

多得阿銻爆響口, 所以我都即換老no. 唔再去冠軍, 當然都唔去金剛........一排啦

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-22 11:08 PM 發表 查看引用來源

咁都係有賴師兄醒目,同交遊廣闊,至會逢凶化吉。我二十年前,記得當日8號風球,都親眼見過,樂園路金川酒店旁,有一間迪斯卡啦OK,一枱港客,一枱廣州仔,唔知乜事,班廣州仔開兩條港仔波,兩條友響朵『某種堅果 ...
師兄,
交遊廣闊呢4個字真係受唔起, 認真講嘅
我自巳唔太主動結交d文化界人仕, 但又因唱歌經常各區榴槤酒吧, 無可避免地總有幾位坐喺左近,

唱無幾首歌就話X日後, 不見不散:smile_27:.........暈
可能佢地玩慣團體, 偶爾見到件類似我呢d個體戶, 又叫做聽得入耳咁啦, 咪圍下囉

我自問都見過唔小上位文化界中人, 有一套自保法, 人話鬼語, 分清時辰, 睇准天氣, 我好有分寸

有一單喺下沙發生嘅趣事, 間吧セ名都記唔起喇, 同場有條講白話嘅貌似本地佬, 因為佢條坐檯同我唱咗首 : 下雨天
唱得好過part佢, 打佯時喺樓下話要開我波, 當時條街仲好多人, 但各位師兄都知係無諗用, 打死都無人會望你一眼

其時我都淆 但 call 馬都無, 拳頭在近呀...........點呢:smile_39::smile_39::smile_39:

咁形勢比人強時就要識走位, 我就 : 大哥, 有乜得罪呀, 我唱歌飲酒有埋單喎:smile_13:
                   對方 : 你攪膠我條女就錯膠哂:smile_34:

依...d口吻咁似坊間某讀本中某文化人仕嘅.....得:smile_41:.......有計
                   我就 : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                   佢就 : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                   我再 : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                        XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                   佢就 : XXXXXXXXXXXXXXXX
                   我頂 : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                        XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                   佢又 : XXXXXXXXXXXX
                   我再 : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                        XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                   佢仲 : XXXXXXXXX
                   我頂 : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                        XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                        XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

結果, 佢比我充滿真誠+大量令正常人都無法喺清醒時去思考嘅理據 ( 何況一條醉酒佬 )
同足以令任何人喺淩晨時份聞到都想訓嘅聲線+語調, 作出一個好切合當時情況嘅決定 :

阿哥, 我半粒鐘前經巳好很眼訓喇, 你介唔介意我走先呀.........:smile_30:

我話 : 你聽我講咋..........( 扮姐....,我仲想訓過你呀, 死傻豹 )

佢即du停我 : 唔好再出聲喇, 你一出聲好似催眠咁, 我走先, 聽晚同你飲過, 呀唔得......起碼要訓兩晚至掂, 再電聯啦:smile_43::smile_43::smile_43:

睇到呢行大家都應該知 : 呢條狗棍咪就係之后同我friend 咗嘅儍豹囉

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-23 01:53 AM 發表 查看引用來源

師兄,
交遊廣闊呢4個字真係受唔起, 認真講嘅
我自巳唔太主動結交d文化界人仕, 但又因唱歌經常各區榴槤酒吧, 無可避免地總有幾位坐喺左近,

唱無幾首歌就話X日後, 不見不散:smile_ ...
都幾戲劇性:smile_04: . 前文提到ge阿銻,我估應該唔係我識嗰個.

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-23 02:43 PM 發表 查看引用來源

都幾戲劇性:smile_04: . 前文提到ge阿銻,我估應該唔係我識嗰個.
係呀師兄:smile_30:....我都係睇位走咋, 後尾friend咗至知佢仲易呃過d靚仔, 得個殼:smile_30::smile_30::smile_30:

d名佢成曰改, 撞名一d唔奇

引用:
原帖由 kelly33 於 2017-10-9 04:55 PM 發表 查看引用來源
名門要收$200坐全晚,
好多時都有靚妹仔、良家婦女兼職,
撈味無咁重,不過就真係陪玩、陪飲,
想搞野就要溝,同朋友去玩,就時不時都有得食。
師兄, 敬個禮先
名門真係兩舊坐到尾 ? 琛圳喎 ?
齋陪玩,陪飲我都比佢, 反正我都唔手多 (尤其喺廳),
長氣問下開檯+酒水, 圍幾$到 ?

師兄提供有用資訊大圍參詳下

有無師兄去過新快車道?咩景?

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-23 02:56 PM 發表 查看引用來源

係呀師兄:smile_30:....我都係睇位走咋, 後尾friend咗至知佢仲易呃過d靚仔, 得個殼:smile_30::smile_30::smile_30:

d名佢成曰改, 撞名一d唔奇
咁又係,我識嘅金剛阿娣,而家應該有44歲。

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-23 09:39 PM 發表 查看引用來源

係咪2仟年頭識佢?我都可能識……

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-23 09:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:.......同我識𠴱位差9歲, 咁唔係同一個人, 撞名咁啱:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-23 10:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:.......同我識𠴱位差9歲, 咁唔係同一個人, 撞名咁啱:smile_13::smile_13:
我倆識可能系同一人!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆