上一頁下一頁
發新話題

開始

收藏  |  訂閱
140  14.5k

有冇updates?

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-27 03:46 PM 發表 查看引用來源
打風,無聊,周圍㩒,意外發現了未知既真相,雖然事過境遷,少了當年會既心痛,但多了一份失望,亦覺麻木。

LIFE IS A GAME
JUST ENJOY IT
DONT BE SERIOUS

認真就輸了

可惜學不乖,每次都提醒自己 ...
睇師姐的文章,我並沒有幻想或期待你們的性愛嘅下一步,相反,我不停在思索,究竟師姐的心理狀況,在如此性愛情境底下,會引伸到怎樣的境況呢?最後都因師姐並不投入,而彷如行屍走肉般去做愛,這是最可悲的性愛,對女人而言更痛苦萬分,奈何師姐為了自己當時某些原因又繼續做下去,在你回家的路上那一個段落,也令我憶起過往和女人做完愛回家途中的感覺,其實,沒有深刻感情的性交,尤以深夜凌晨之時,完事後回家的途中,好容易出現片刻的失落感。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-12 10:52 AM 發表 查看引用來源

睇師姐的文章,我並沒有幻想或期待你們的性愛嘅下一步,相反,我不停在思索,究竟師姐的心理狀況,在如此性愛情境底下,會引伸到怎樣的境況呢?最後都因師姐並不投入,而彷如行屍走肉般去做愛,這是最可悲的性愛, ...
係呀,無感情既性愛,唔好話歡愉後既失落,其實連之前既歡愉都無,的確可悲。
但凡事有因,想忘記左手痛,唯有令右手更痛,哈哈,的確傻。而人,總會傻。

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-10-12 07:07 PM 發表 查看引用來源

係呀,無感情既性愛,唔好話歡愉後既失落,其實連之前既歡愉都無,的確可悲。
但凡事有因,想忘記左手痛,唯有令右手更痛,哈哈,的確傻。而人,總會傻。
經一事,長一智~

睇左前傳同結局
唔知道siutoto撇離左一開始煩擾既心情未呢
可惜我無珠,無得pm約你出黎:smile_30:
留個言支持下啦

引用:
原帖由 丁春秋 於 2017-10-13 03:56 AM 發表 查看引用來源
睇左前傳同結局
唔知道siutoto撇離左一開始煩擾既心情未呢
可惜我無珠,無得pm約你出黎:smile_30:
留個言支持下啦
我唔覺有珠有乜特別喎 :p

快手d出埋下文啦⋯⋯唔好又爛尾呀

有人話係度出文實爆pm 可以夜夜笙歌開心快活。
唔出奇,但又如何?俾你就要要?
有人話出文如果係打發時間唔使呢度,係度只會招惹不必要既,所以?
有人話呢度識既十居其九為乜既大家心知肚明,咁又關我咩事?

始終覺得所有事都係雙向的,對於不了解的,不解釋,徒然,心也累。
不求人了解,如你懂,便會懂。

…………………………………………………………………………

一早,訓醒,張開眼,陌生的環境,眼珠轉了一轉,發現了他仍在睡著,也發現了自己仍然係昨晚張姿勢,感覺有點累,想了一想昨晚的事,想夢了一場…… 慢慢起身伸展了一下,他醒了。

順手抓了抓被子,拉過來攬著,“早晨”。

佢同樣說了一聲早晨,禮貌性地問我訓得好無,寒暄了一會,還被佢笑說佢未訓著時見我就在角落一動也不動的睡了,好似佢會食左我咁。我笑一笑唔知答咩,但發生了太多,佢咁講,點都會覺得有試探成分。

佢開門出去拎左杯水俾我,話屋企人仲係出面,或者要再等等先可以走。反正假日,無所謂。由於琴晚佢俾左件衫我換,為左可以方便隨時行得,我望住件衫,諗緊幾時換好既時候,佢坐左係電腦前面講“我用電腦先,你可以換衫,我唔會望你架喎”。雖然覺得有啲尷尬,但…… 最後就好似以前啱啱讀書PE 堂,要成班人換衫但又遮遮掩掩咁換好左衫。

過左陣,佢屋企人話去拎位飲茶出去先,等佢地走後,我都同佢一齊出門了。

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-10-13 05:29 AM 發表 查看引用來源

我唔覺有珠有乜特別喎 :p
好特別
我覺得特別痛:smile_27:

好耐無見siuto,update咗喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆