上一頁下一頁
發新話題

群P回憶 (不停期更新)Update #58, #76, #109, #140, #155

收藏  |  訂閱
164  20.4k

引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-21 04:42 PM 發表 查看引用來源

真係未

但我知有D人,常玩個D
會夾錢組間屋做私竇
單身就話姐

引用:
原帖由 GILI 於 2017-6-21 04:36 PM 發表 查看引用來源

要玩遊戲,總會有D遊戲規則要守,對嗎?
當然對,絕對要遵守規矩

引用:
原帖由 GILI 於 2017-6-21 04:33 PM 發表 查看引用來源

好間唔中仲有。
師姐試過一晚玩咗幾多劑?

換妻就無玩過
同一對夫妻玩就玩過。。
引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-21 04:19 PM 發表 查看引用來源
有網友睇完分享,雖然有少少性質上分別
但都可以睇下,由於佢唔方便出面,所以我代Post

換妻

說服了自己身邊果位試玩
上呢個網識到一對同好網友(兩公婆)
交流一段長時間後開始見面
即晚飯後上房
大家彼此 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2017-6-21 07:34 PM 發表 查看引用來源
換妻就無玩過
同一對夫妻玩就玩過。。
刺唔刺激?

引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-20 10:35 AM 發表 查看引用來源
心態

男士唔好抱住食野既心態去玩,群交唔係等你有機會一次過食幾條女,同埋唔一定係靚女。你係享受成個過程,例如幾位男士服侍一位女士,或者幾位女士服侍一位男士,體驗同享受一般情況下體驗唔到既野。要記住, ...
好多謝CHing詳細解釋,亦好讚同CHingO既講法, 真係令我對群P了解多左好多, 雖然仲未有幸參與其中, 但都可以感受到當中O既興奮, 而且心態真係好緊要, 大家目標係一齊享受, 咁成個過程一定會開心好多, 而想試群P, 我諗最主要係想享受O個種觀感上O既刺激同多人一齊享受個環境

早年都試過幾pair咁係內地d別墅度玩~仲有埋室內泳池果隻~ 不過搞手已經返左德國。。。無人搞啦。。。

呢度幾時又搞口下?嘻

當然刺激。好玩
果位人妻超級玩得
引用:
原帖由 20120816 於 2017-6-21 08:33 PM 發表 查看引用來源

刺唔刺激?

引用:
原帖由 頹廢攝影者 於 2017-6-22 01:21 AM 發表 查看引用來源

好多謝CHing詳細解釋,亦好讚同CHingO既講法, 真係令我對群P了解多左好多, 雖然仲未有幸參與其中, 但都可以感受到當中O既興奮, 而且心態真係好緊要, 大家目標係一齊享受, 咁成個過程一定會開心好多, 而想試 ...
其實係既,好開心你了解多左,證明我分享都有D用

引用:
原帖由 小強小小強 於 2017-6-22 05:39 AM 發表 查看引用來源
早年都試過幾pair咁係內地d別墅度玩~仲有埋室內泳池果隻~ 不過搞手已經返左德國。。。無人搞啦。。。

呢度幾時又搞口下?嘻
有機會既,睇下有幾多人有興奮先算啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆