上一頁下一頁
發新話題

今朝搭地鐵.....

收藏  |  訂閱
141  27.4k

引用:
原帖由 天生肉肉OL 於 2017-6-1 05:43 PM 發表 查看引用來源
唔知有冇姊妹同我一樣, 好enjoy被人抽水同偷窺既感覺呢?

今朝我又冇著底底返工, 搭地鐵時我坐個位對住個三四十歲既西裝成熟男, 我就習慣著A字短裙返工, 貪佢舒服又唔焗束, 尤其係唔著底底時, PAT PAT...陰唇....同 ...
有我呢個姊妹同你一樣呀^^

引用:
原帖由 天生肉肉OL 於 2017-6-1 05:43 PM 發表 查看引用來源
唔知有冇姊妹同我一樣, 好enjoy被人抽水同偷窺既感覺呢?

今朝我又冇著底底返工, 搭地鐵時我坐個位對住個三四十歲既西裝成熟男, 我就習慣著A字短裙返工, 貪佢舒服又唔焗束, 尤其係唔著底底時, PAT PAT...陰唇....同 ...
姐姐好有魅力!可以交個朋友吗?

可以傾多D經驗

可以傾多D經驗

影相分享下最好

你大ICON都好大

引用:
原帖由 天生肉肉OL 於 2017-6-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

黃大仙嗰條線,通常8:15-8:40呢段時間會喺車箱內
which way?

引用:

有🙋
但小妹有d外貌協會,如果係大叔/麻甩佬,有時行埋d已經想一腳伷開佢地
如果係眼鏡西裝男就..😍😍
如果怕怕羞羞就更好😍😍
企得好埋好迫時有時聽到d重呼吸聲,個心仔已經呯呯跳,控制唔到妹妹滴水💦💦💦
番到屋企/公司發現濕左一個印
真係好醜怪🙈🙈

引用:
原帖由 Yau3210 於 2017-6-27 08:25 AM 發表 查看引用來源

有🙋
但小妹有d外貌協會,如果係大叔/麻甩佬,有時行埋d已經想一腳伷開佢地
如果怕怕羞羞就更好😍😍
企得好埋好迫時有時聽到d重呼吸聲, ...
師妹頭像好鬼引人, 可以認識嗎?

引用:
原帖由 Yau3210 於 2017-6-27 08:25 AM 發表 查看引用來源

有🙋
如果怕怕羞羞就更好😍😍
企得好埋好迫時有時聽到d重呼吸聲, ...
師妹頭像好鬼引人, 可以認識嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆