上一頁下一頁
發新話題

交友 變炮友 變男友 變前男友 P5,7,12,13#184

收藏  |  訂閱
281  43.2k

引用:
原帖由 Muahhh 於 2016-11-5 04:42 PM 發表 查看引用來源
Muah b有話兒.

我係一個好隨性 好講感覺既人
我有d串, 有d唔客氣, 有d自我中心
所以玻璃心既可以請你離開:smile_15:

我唔肚仔餓 要餵都唔缺人:smile_13:
所有 「可唔可以私下傾兩句 我wechat係 ...
寄然自己知道要咩/自己定位,就最好,唔駛隨波逐流。

寸嘴,啱嘴型咪得囉!

真係好正,引死人

引用:
原帖由 Muahhh 於 2016-11-5 16:42 發表 查看引用來源
Muah b有話兒.

好啦,咁我就追返妳個post先

引用:
原帖由 Muahhh 於 2016-11-4 23:48 發表 查看引用來源

好快就分左手了,單身得太耐唔習慣有人走入自己既世界
不過依家都仲係好朋友:smile_35:
當妳遇到一個妳真係好愛既人,就唔會唔習慣

引用:
原帖由 Muahhh 於 2016-11-5 01:29 發表 查看引用來源
其實我唔係你地想像中咁瘦
唔係瘦底大波, 貼兩張真面目出黎示人先:smile_35:

https://holland.pk/j02vnqru

https://holland.pk/spgzflmh
我屋企果件比妳肥得多喇....

引用:
原帖由 Muahhh 於 5-11-2016 16:42 發表 查看引用來源
Muah b有話兒.

好大波呀

引用:
原帖由 Muahhh 於 5-11-2016 16:21 發表 查看引用來源

:smile_35:我都覺得瘦既男仔攬落唔好攬
好多女仔都咁講㗎

引用:
原帖由 Muahhh 於 2016-11-5 04:42 PM 發表 查看引用來源
Muah b有話兒.

青筋波:smile_34: 落左水一定會係咁搓

引用:
原帖由 Muahhh 於 2016-11-5 08:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:肥妹會俾人歧視

點解我身邊無你呢類人:smile_39:
放心啦師妹,肥妹仔好受歡迎咖

小肥先最正,最怕骨感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆