上一頁下一頁
發新話題

遇上佢

收藏  |  訂閱
144  10.4k

引用:
原帖由 nglineline 於 2016-10-23 01:36 PM 發表 查看引用來源
攻心為上:smile_34: :smile_34: :smile_34:
睇佢造化…話難唔難 …但其實都唔容易:smile_34:

師妹你個對手都好勁好正喎,一定high爆啦

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 10:56 AM 發表 查看引用來源

係咖…因為怕受傷:smile_o06:
所以我慣左 人地點對我我只會回一半:smile_o10:
唔係完全唔投入感情…不過要攪清楚好感,鐘意同愛呢3個感覺,可以有好感,可以鐘意,但係唔可以愛上對方
盡量維持係50%投入感…咁樣 ...
我仲學緊點控制唔投入感情.....係未學識之前我只可以收起自己o既情緒,
學師姐你咁講....當初人地對我好, 我可以100%對番人好又或者有凸....
受過傷之後因為怕左, 我連果50%都唔敢再付出.....

以前我係會主動地表達自己o既情感, 依家我只係會等...等人地搵...等人地主動,
我只會附和...就算對方幾熱情都好, 我都只會好冷淡咁回應....因為我好怕自己再付出但對方唔珍惜~~
哈哈....係度又講左一大篇廢話...sorry!!:smile_13:

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-23 04:37 PM 發表 查看引用來源

我仲學緊點控制唔投入感情.....係未學識之前我只可以收起自己o既情緒,
學師姐你咁講....當初人地對我好, 我可以100%對番人好又或者有凸....

以前我係會主 ...
如果係真係感情情侶100%都無問題
玩玩下既20%好喇...

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-23 04:37 PM 發表 查看引用來源

以前我係會主 ...
嗯…明白呀… 其實無咩問題嘅…最多俾人話串, 港女,咁又點,唔需要唔世界去欣賞自己,但最緊要係自己愛自己,人地俾 都只係 bonus

引用:
原帖由 mingming12 於 2016-10-23 03:45 PM 發表 查看引用來源
師妹你個對手都好勁好正喎,一定high爆啦
又愛又怕…矛盾呀…

引用:
原帖由 陳倉 於 2016-10-23 05:01 PM 發表 查看引用來源

如果係真係感情情侶100%都無問題
玩玩下既20%好喇...
睇身份啦…

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 05:41 PM 發表 查看引用來源

睇身份啦…
玩乜都好最緊要依遊戲規則去玩...
咁先玩得開心同禁玩呀!:smile_34:

:smile_o01::smile_o01:溫柔D咪唔怕
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 05:40 PM 發表 查看引用來源

又愛又怕…矛盾呀…

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 05:40 PM 發表 查看引用來源

嗯…明白呀… 其實無咩問題嘅…最多俾人話串, 港女,咁又點,唔需要唔世界去欣賞自己,但最緊要係自己愛自己,人地俾 都只係 bonus
師姐, 你介唔介同我傾下呀???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆