上一頁下一頁
發新話題

約炮之路 (UPDATE P2,P3,P4,P8相, P9相)

收藏  |  訂閱
142  38.6k

係幾多號人妻、 照相片 還有沒有影片
引用:
原帖由 山邊進擊的主席 於 2016-10-7 12:06 PM 發表 查看引用來源
第一次PO相, 唔知成唔成功

引用:
原帖由 山邊進擊的主席 於 2016-10-7 12:06 PM 發表 查看引用來源
對野幾勁喎 :smile_47:

引用:
又白又滑 :smile_47:

Very good
引用:

唉,多久冇食藥

:smile_46:

相入面既係5號人妻, 先跳過3,4號講佢先, 因為佢係第一個對我咁主動

佢話佢係剛離婚冇耐, 所以好唔開心, 有一晚佢話飲左D紅酒, 跟住就SEND左呢張相比我

我即時眼都突埋, 哇....有D料到喎, 佢話佢係D CUP, 我話唔似喎, 佢就再比左黑BRA果張我睇,
呵呵, 呢次我信喇
我唔知佢係咪飲醉左先咁做, 為免佢斷片唔認數, 所以第二日我扮冇野

點知佢之後越黎越過份, 夜晚同佢傾計, 又話想我攬住佢, 又話想我錫佢之類,
咁我咪試下佢囉, 對話如下
我 : 妳想我錫妳邊度
佢 : 錫咀同頸, 唔好錫耳仔, 好敏感
我 : 好, 我而家錫妳咀, 妳伸條利出黎啦
佢 : 唔好咁大力喎
我 : 跟住錫妳頸, 舒唔舒服?
佢 : 舒服, 成身軟哂
我 : 我而家摸妳個胸, 好大好軟
佢跟住就錄左段野SEND過黎, 係佢既呻吟聱
就係咁樣, 我獻出左我既第一次WEB SEX, 由於內容好長, 所以唔方便打出黎, 見諒

之後既幾日都有相同情況, 仲有一次開左CAM添
佢把聲有D沙沙地, 不過叫起上黎好SEXY, 仲聽得出佢好淫
終於我同佢講不如約出黎啦, 佢話要去有得沖涼既地方, 我話不如約又一城食飯先, 跟住行過隔離...........:smile_47::smile_47:

大戰內容, 今晚再打

D cup? 真係唔多似 :smile_34:

人妻懂享受和有技術,正到無輪.

引用:
原帖由 山邊進擊的主席 於 2016-10-7 03:04 PM 發表 查看引用來源
相入面既係5號人妻, 先跳過3,4號講佢先, 因為佢係第一個對我咁主動

佢話佢係剛離婚冇耐, 所以好唔開心, 有一晚佢話飲左D紅酒, 跟住就SEND左呢張相比我

http://i1253.photobucket.com/albums/hh583/camel_l ...
good report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆