上一頁下一頁
發新話題

梁太偷食記之健身篇 #119 (3/9更新)

收藏  |  訂閱
139  66.1k

可可重會傾電話嗎?我我都想傾

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-9-3 11:13 PM 發表 查看引用來源
梁太最近覺得自己D肉開始鬆弛,所以尋求方法改善,特別係胸同大脾內側呢兩個地方,經常會有男人近距離觀察,必須保持最佳狀態。

佢本來想JOIN連鎖健身中心,不過怕比人SELL (因為而家冇咩錢),於是搵咗一間 ...
原來未完架???
死拉 , 有一輪無追TIM ... 睇完再回

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-9-3 11:13 PM 發表 查看引用來源
梁太最近覺得自己D肉開始鬆弛,所以尋求方法改善,特別係胸同大脾內側呢兩個地方,經常會有男人近距離觀察,必須保持最佳狀態。

佢本來想JOIN連鎖健身中心,不過怕比人SELL (因為而家冇咩錢),於是搵咗一間 ...
1,好正喎 ... 要中女做運動 , 要以JJ為利誘 ...
做一下掌上壓 , 有得含一下JJ ;
做一下下蹲 , 有得插一野小西 !!!
簡直好似回到中學雞時代既性幻想咁 , 創意無限~~

2,係咪我太耐無睇 , 所以唔記得左???
梁太因咩事無錢叫鴨咁陰功???

THX^^
引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2016-9-3 11:23 PM 發表 查看引用來源
又有更新,支持可可

有傾呀,不過好少喇
今次的故事情節,都係傾電話時討論出黎的
引用:
原帖由 odinwong999 於 2016-9-4 09:45 AM 發表 查看引用來源
可可重會傾電話嗎?我我都想傾

其實梁太呢個故事只係寫咗3集,冇咩更新過

梁太冇錢叫鴨的原因...在另一集,講佢偷食新鄰居,不過未寫完,而做GYM呢個題材比較有趣
所以調咗次序:smile_o05:

你睇得咁認真,比你幫個鄰居改名
引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-9-4 11:01 AM 發表 查看引用來源

1,好正喎 ... 要中女做運動 , 要以JJ為利誘 ...
做一下掌上壓 , 有得含一下JJ ;
做一下下蹲 , 有得插一野小西 !!!
簡直好似回到中學雞時代既性幻想咁 , 創意無限~~

2,係咪我太耐無睇 , 所以 ...

梁太含jj個姿勢寫得好正
引用:
原帖由 可可queena 於 2016-9-4 01:01 PM 發表 查看引用來源

梁太冇錢叫鴨的原因...在另一集,講佢偷食新鄰居,不過未寫完,而做GYM呢個題材比較有趣

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-9-4 01:01 PM 發表 查看引用來源

係咪要用英文名架???
如果係 , 我要少少時間 , 因為我想改拉丁名 ...

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-9-4 12:53 PM 發表 查看引用來源
有傾呀,不過好少喇
今次的故事情節,都係傾電話時討論出黎的

我差一半勸限先可以短訊你

回唔到短訊,响度留WeChat會唔會被罰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆