上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.5k

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 06:29 PM 發表 查看引用來源

都讚成,,, 不過唔該唔好乜人都加
要真心中意玩
同意...

不如搞個同場扑嘢party呀,唔係為換伴目的,好想比人睇到我嘅另一半有幾淫,佢真係叫到鬼殺咁嘈㗎😁

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-12-15 06:40 PM 發表 查看引用來源

講得岩
重點要信任大家,同守遊戲規則
咁的話真的可以有男有女係群組互相分享
不論相或經歷
,什至大家出黎一齊玩露出

好似好妙想天開

不是...只要大家跟遊戲要求.互相尊重大家...一d 都唔難,
難得有智同遁合...

引用:
原帖由 Ice_234 於 2015-12-16 07:51 AM 發表 查看引用來源

Good morning ar ~ :smile_o15:
早上好 ice ...

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-12-15 05:36 PM 發表 查看引用來源

可以介紹下先個嗎?

想知PM

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 05:39 PM 發表 查看引用來源

哈真係唔知WO///....
有興趣想知同想試PM我

你地有無試過係學校玩? 我大學時半夜三更返學校既LECTURE HALL...都成兩三點了, 我LOCK左個門,然後我同佢除晒D衫褲係LECTURE HALL行來行去又影下相. 最後係個STAGE張長枱搞埋, 抽出來射晒係地下.:smile_39:

我中意露出尤其是係沙灘,試過同SL一齊裸哂,旁邊仲有其他情侶裸,感覺超正!
係屋企裸睡9fing周圍走,有時專唔著底底落街,好爽同好feel

利害利害

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 16:34 發表 查看引用來源
今日放假俾我發洩下

訓到中午,裸睡既我收到媽媽電話就落街飲茶
一件厚外套,一條你地講既褸__裙,TBACK,拖鞋咁就落左去
可能係呢個季節,普通著條短裙已經會俾人望
可能因為男朋友呢排比較忙,冇理我
短短既 ...
正\(^o^)/超級支持露出同好(>﹏<)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆