上一頁下一頁
發新話題

(1)一段胆顫心驚的荒唐偷食經歷p.1(2)酒醉後荒唐地想起契妹p.23,36,42,51,57完

收藏  |  訂閱
849  67.8k

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-26 02:26 PM 發表 查看引用來源

是苦也是甜,只得苦就唔會行下去
最慘可能只是苦中一點甜,攪到藕斷絲連!

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-26 01:17 PM 發表 查看引用來源
SAM 兄唔曳都唔黎喇,更何況小蕾師妹轉頭像咁密,係咪先:smile_o01:
唔再轉啦,哈哈哈!

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-11-26 03:01 PM 發表 查看引用來源

咁就要多啲入嚟坐,盡情坐爆我……個post!哈哈。。。

坐爆你.......嗰post? ?我何得何能呢??
我沒有這個本事唷~~~

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2015-11-26 03:41 PM 發表 查看引用來源

我沒有這個本事唷~~~
大家得閒入嚟坐下就可以了!

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-11-26 03:05 PM 發表 查看引用來源

最慘可能只是苦中一點甜,攪到藕斷絲連!

這才是愛情!

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2015-11-26 03:39 PM 發表 查看引用來源

唔再轉啦,哈哈哈!
師妹,你唔再轉,各師兄會失望架,會怪罪於我,到時百九幾條J都唔切,於心何忍呢!
再者你美好的身材,收埋獨樂樂就太可惜。

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-26 04:25 PM 發表 查看引用來源
師妹,你唔再轉,各師兄會失望架,會怪罪於我,到時百九幾條J都唔切,於心何忍呢!
chris兄,你呢次真係罪大惡極!:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2015-11-26 03:41 PM 發表 查看引用來源

我沒有這個本事唷~~~
你得架:smile_o11:

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-11-26 05:24 PM 發表 查看引用來源
chris兄,你呢次真係罪大惡極!:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
可能要一死以謝天華先得

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-26 04:25 PM 發表 查看引用來源
轉那麼多做什麼??他們不會失望的,你放心好了!
我的並不是美好的身材,只是胖妞而已。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆