上一頁下一頁
發新話題

哥哥(DEL

收藏  |  訂閱
348  50.8k

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-5 01:14 AM 發表 查看引用來源

呢句"你望多D囡囡, 佢地會行埋黎"真係....搵鬼信XD
嘛, 過去左就由佢((拍肩
下,唔係主動d搵話題就有下文架啦咩

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-5 01:19 AM 發表 查看引用來源

所以個位人兄係話個位X街XD"
你就咁狂望一個人有鬼用咩XD"

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-5 01:02 AM 發表 查看引用來源

我咪就係唔借錢比個男fd去蒲,佢同個三唔識柒既矮仔打黎屌柒我
,唉,好膠。

呢d人抵佢無野食

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-5 01:14 AM 發表 查看引用來源

呢句"你望多D囡囡, 佢地會行埋黎"真係....搵鬼信XD
嘛, 過去左就由佢((拍肩
我聽完都笑出黎

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-5 01:19 AM 發表 查看引用來源

家陣d 囡囡醒左好多,甘易中咩

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2015-4-5 01:30 AM 發表 查看引用來源

家陣d 囡囡醒左好多,甘易中咩

所以我呢家都醒目左,無咁易中

而家落clubbing大多數都一班fd自已玩....不過除非有人包枱包房...開香檳先會有女埋去:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 06:50 PM 發表 查看引用來源
而家落clubbing大多數都一班fd自已玩....不過除非有人包枱包房...開香檳先會有女埋去:smile_42: :smile_42:
:smile_39:唉, 我有個女FD好恐怖, 佢唔CARE D大叔,老鬼佬點摸佢...
佢只在于有無人請佢飲酒, 雖然到最後都無...
眼見佢係咪比人抽水...我真係走埋另一邊扮唔識佢...

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 07:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_39:唉, 我有個女FD好恐怖, 佢唔CARE D大叔,老鬼佬點摸佢...
佢只在于有無人請佢飲酒, 雖然到最後都無...
眼見佢係咪比人抽水...我真係走埋另一邊扮唔識佢...
甘總有女仔都想free drink 男仔就想free lunch嫁啦:smile_30::smile_30::smile_30:
甘落去開酒飲酒都貴既 係開心姐

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 08:27 PM 發表 查看引用來源

甘總有女仔都想free drink 男仔就想free lunch嫁啦:smile_30::smile_30::smile_30:
甘落去開酒飲酒都貴既 係開心姐
但我覺得佢好CHEAP囉:smile_35:
姐係有人抄佢牌, 佢就係咁打比果個大叔,叫人請佢飲酒...
點知個大叔真係粒水走人...:smile_30:
而佢就去開元朗D CHEAP雞MK BAR...女仔任飲果D(D女好似陪坐咁)
同條女落BAR ,佢話好悶,叫我地陪佢猜拳...
我心諗[屌,我地志在吹水開心...做乜柒?!]
佢一猜...其他人就望住, 我覺得十分柒,想搵洞入...
好彩後尾無人理佢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆