上一頁下一頁
發新話題

喜愛慾蒲 34D大食妹 (已DEL)

收藏  |  訂閱
522  114.2k

引用:
原帖由 azpui 於 2015-4-6 02:32 AM 發表 查看引用來源

唔俾潜呀,要你出晒水就有

今日up lo

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-4 10:43 PM 發表 查看引用來源

中間個過程通常短暫,而且扑完野就唔會聯絡既= =
唉。。

咁呢d就係好衰了

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 12:08 AM 發表 查看引用來源
比動力我:smile_38:...
我驚我好快又潛水
動力....俾到既咩-3-....?
我只可以推多D POS架JA BO lol....
你要多D FANS就真XD?

DEL

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:09 PM 發表 查看引用來源
我地入左房之後, 佢攬住我係咁錫...
我PATPAT頂向佢,佢從後搾我...
佢見到我套內衣講[哇...乜咁SEXY架咩?]
之後摸摸搾搾左陣...就去左沖涼...
佢一除衫我真係笑到仆街, 我話[屌,有肚覽既:smile_43:]
佢就話[大佬 ...
haha我冇啤酒肚:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:但C姐你身材幾靚haha 推推推推推啪啪啪啪啪

Wow.......夠哂誘人!

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 09:11 PM 發表 查看引用來源

haha我冇啤酒肚:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:但C姐你身材幾靚haha 推推推推推啪啪啪啪啪
你有操啊嘛?
可惜無人識欣賞:smile_13:

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:14 PM 發表 查看引用來源
你有操啊嘛?
可惜無人識欣賞:smile_13:
'
有操嫁:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:係外國悶得濟 日日做gym甘濟 搵個女傾下都冇
我欣賞你 :smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 09:17 PM 發表 查看引用來源
'
有操嫁:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:係外國悶得濟 日日做gym甘濟 搵個女傾下都冇
我欣賞你 :smile_38::smile_38::smile_38:
唔去下外國D CLUB場?
應該幾好玩 幾易食到女...
我都想試下入...

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:19 PM 發表 查看引用來源
唔去下外國D CLUB場?
應該幾好玩 幾易食到女...
我都想試下入...
有去啦:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:冇甘易既 鬼妹都睇唔上我啦:smile_39::smile_39::smile_39:玩就好玩既 鬼仔鬼妹真心high好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆