上一頁下一頁
發新話題

那年錯失的三段情 其一..Update 2月9日 首篇尾有索引 慎入本故事無色無味

收藏  |  訂閱
134  24.2k

引用:
原帖由 Sodes 於 2015-2-8 12:24 PM 發表 查看引用來源
能夠同個女人有咁多經歷, 夫復何求:smile_13:
個故事已經濃縮咗,盡量精簡無咁多字架喇,
之後果啲仲死,因為講咗太多嘢,我依幾日都無瞓過真係諗唔起,
但打之前起咗份草稿,明明記得當時嘅事,打打下個腦實哂,又醒唔起:smile_30:
對話果方面,我真係諗到腦汁都乾埋先諗到:smile_03:

好好睇啊樓主,每篇文都好sweet,不過啲人見無色無味就少人留言,好現實

引用:
原帖由 kitdog168 於 2015-2-9 09:48 PM 發表 查看引用來源
好好睇啊樓主,每篇文都好sweet,不過啲人見無色無味就少人留言,好現實

多謝你欣賞

真係好好睇, 好溫馨既感覺, 份回憶好真實
有時有呢D遺憾先最扣人心弦

繼續,加油!!

引用:
原帖由 B4L 於 2015-2-9 11:29 PM 發表 查看引用來源
真係好好睇, 好溫馨既感覺, 份回憶好真實
有時有呢D遺憾先最扣人心弦
所以我重點係唔會forcus係性上面,
咁反而會破壞咗一段真係美好嘅回憶
引用:
原帖由 gofire 於 2015-2-10 08:40 AM 發表 查看引用來源
繼續,加油!!
應該過幾日先會出埋七篇下集,整理緊當時sms 同 icq啲record,
睇完可以更加深刻咁勾返起當時嘅畫面,唔知點解我可以保存得咁耐,
就連第二段情嘅sms icq再轉戰msn,都仲有係度,之後第三段情就已經係好近嘅事,已經係whatsapp嘅事

無色無味先好 死左都唔知咩事

終於隔左一排先再有個人愛情經歷post,至少唔係一黎就性,繼續追post,支持

引用:
原帖由 jackpoon104 於 2015-2-24 03:07 PM 發表 查看引用來源
終於隔左一排先再有個人愛情經歷post,至少唔係一黎就性,繼續追post,支持

未有時間打埋之後果啲,嚟緊會慢慢再打埋落去,好忙:smile_03:

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-2-26 04:44 PM 發表 查看引用來源

未有時間打埋之後果啲,嚟緊會慢慢再打埋落去,好忙:smile_03:
仲以為樓主唔見左
希望唔會爛尾,支持!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆