上一頁下一頁
發新話題

有咩 part-time 係成日被人抽水但安全?

收藏  |  訂閱
129  4.8k

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-25 07:56 PM 發表 查看引用來源

佢地玩咩呢咁?

都係玩下骰仔,差下妹,篤波,掟標……咁熱完身都有幾多身體接觸,我地包埸所以都玩得幾放。但是講明係普通拳手所以都到時到候d女仔都自己散,有d繼續留低就知有下場,不過全自願no pressure

啤酒妹,拳手

想問樓主會係香港幾耐?

見你唔煙唔酒就唔建議你係做拳手
有冇諗過做啲細club嘅pr/marketing?
你最緊要靚唔介意比人抽水

可以做pt秘書或上門tutor
set人工低啲一定有得in
到時睇你表現

都仲未講有幾高尚...

引用:
原帖由 meisterk2013 於 2014/11/25 10:49 PM 發表 查看引用來源
想問樓主會係香港幾耐?

見你唔煙唔酒就唔建議你係做拳手
有冇諗過做啲細club嘅pr/marketing?
你最緊要靚唔介意比人抽水

可以做pt秘書或上門tutor
set人工低啲一定有得in
到時睇你表現
三星期左右,pr 好呀,點搵?唔靚唔收錢

Sec 同 tutor 邊會抽水架?

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-26 08:36 PM 發表 查看引用來源
三星期左右,pr 好呀,點搵?唔靚唔收錢

Sec 同 tutor 邊會抽水架?

我所講嘅pr marketing係要搵人book檯(最重要係酒水)或照顧啲大客嘅需要
五好去lkf個d,mk 尖沙咀會容易啲
不過五會百份百安全

tutor香港都係online搵
你一係溫啲中學生夠熱血同飢渴
再五係就小學生食daddy
見工你要好professional 五係個阿媽一定say no

pt sec 都係上網搵
見細公司好啲
最好就老細或太子鹹鹹濕濕
你就著倒靚一靚引佢地叫你入房教你做野

我見倒有ching之前話mtr
但一定要返工時間著得formal啲
一定要逼上尾車同倒大站要落車
so你五會有太多時間玩

巴士都五錯
但一定要夜班最好n字頭
坐上面後排

btw自修室都五錯
前題係你地有野要study

睇早場特別貴價嘅會好小人

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-24 01:34 PM 發表 查看引用來源
成日都幻想做好似 av d 侍應,店員,陪坐,秘書之類被人抽水嘅工架,但係現實我係做一份非常高尚既職業,請問大家知唔知我有無可能可以一嘗心願做下類似工作?我淨係想著到好 sexy 被人撩下,兇下,玩下,撞下胸 ...
我既私人助理
:smile_44:

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-24 13:34 發表 查看引用來源
成日都幻想做好似 av d 侍應,店員,陪坐,秘書之類被人抽水嘅工架,但係現實我係做一份非常高尚既職業,請問大家知唔知我有無可能可以一嘗心願做下類似工作?我淨係想著到好 sexy 被人撩下,兇下,玩下,撞下胸 ...
我請你

做Part-time女傭幫我執屋吸塵抹窗

時薪面議
工作時間最少三小時
有制服提供及廠車接送
有興趣請立即PM安排上班

哈哈!我都想揾個人幫我執warehouse喎!不過著迷你裙擒高擒低。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆