上一頁下一頁
發新話題

和他的一段情 update#23,p.3#36, #40 update p.9#122, p.11#158

收藏  |  訂閱
186  29.5k

引用:
原帖由 20120816 於 2014-11-14 06:53 AM 發表 查看引用來源

感覺話嚟就嚟!

之後是、感覺話冇就冇…………到時候只有女方沉船、不能自救……

果晚之後,第二日我冇同佢講過任何嘢,大家都有啲避開大家,過咗一個星期,佢終於whatsapp約我,因為果個月係我生日,佢話請我食晚飯,但又唔肯比我知去邊食,到咗果日收工,我同佢上咗的士,原來目的地係佢屋企,佢話要親自煮比我食,我估唔到佢煮得咁好味,我哋開咗一支紅酒,食完飯我同佢坐咗喺sofa一路傾計一路飲,其實果刻佢一路搭住我膊頭同掃我啲頭髮,我都慢慢挨左落佢心口度,佢望住我一路唔出聲,我都望實住佢dead air咗好耐,果刻好似只聽到大家嘅呼吸聲跟住我合埋眼等佢,佢都立即kiss落嚟,我哋由開始慢慢kiss,跟住佢將我平放喺sofa壓喺我上面,係咁用佢條利捲入我耳仔,而佢隻手不停喺我身上摸索,跟住好快我已經比佢除晒我啲衫同褲,佢自已都除埋佢啲衫褲,佢同我講話好愛我,跟住捉住我隻手摸佢jj,佢都用佢手指插咗入我下面,佢喺我耳仔吹啲氣入嚟,跟住同我講你知唔知你已經濕晒,我果刻覺得好醜,只係感覺到佢只手指不停出出入入同埋聽到啲滋滋聲,我果刻覺得我好似有啲好high同想賴尿嘅感覺,好快我感覺到我高潮嚟啦,我頂唔順用對腳夾實住佢隻手,跟住佢攬住我同我wet kiss,我話不如入房好唔好,佢kiss咗我額頭我啖就抱咗我上佢張床。

支持更新

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-11-14 07:37 AM 發表 查看引用來源
之後是、感覺話冇就冇…………到時候只有女方沉船、不能自救……
我希望我唔係你所講咁,我想我到果一日我係比佢快放得低嘅一個

你地相識左幾耐?先同佢的第一次?

引用:
原帖由 er705 於 2014-11-14 07:59 AM 發表 查看引用來源
你地相識左幾耐?先同佢的第一次?

接近兩年

如他有其她女人,你會生氣嗎?

引用:
原帖由 little_beanbean 於 2014-11-14 07:56 AM 發表 查看引用來源

我希望我唔係你所講咁,我想我到果一日我係比佢快放得低嘅一個

你鐘意他就很難了……

引用:
原帖由 er705 於 2014-11-14 08:11 AM 發表 查看引用來源
如他有其她女人,你會生氣嗎?

如果佢有其他女人而唔同我一齊我ok,但如果佢有但又要揾我就可能會嬲架

引用:
原帖由 little_beanbean 於 2014-11-14 08:22 AM 發表 查看引用來源

如果佢有其他女人而唔同我一齊我ok,但如果佢有但又要揾我就可能會嬲架

但你亦會包容他嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆