上一頁下一頁
發新話題

糖糖 - 近排好想要(大食左?) update pg.9 #124

收藏  |  訂閱
166  37.9k

叔叔推下先~:smile_o13:

咁你繼續囉!
引用:
原帖由 飛機思 於 2014-11-10 17:04 發表 查看引用來源
真系唔開心......

開咗2個post,一個話內容過少,一個話內容無關.

其實我都系想開個post搵人吹吹水啫,一定要post d好露骨嘅內容嘎?so sad...:smile_o08:

引用:
原帖由 飛機思 於 2014-11-10 05:04 PM 發表 查看引用來源
真系唔開心......

開咗2個post,一個話內容過少,一個話內容無關.

其實我都系想開個post搵人吹吹水啫,一定要post d好露骨嘅內容嘎?so sad...:smile_o08:
咁快比人關左??我個post都冇甜野,都冇比人關呀~~都係吹水俱樂部~~

上回講到。。。。
我: (心諗..快D比我再黎多次好過啦)
你地估下咩事…  

人地潮吹左呀。。sofa又濕,地下又濕。。仲要比老公笑我好淫。。
我: 老公~~可吾可以比我黎多次呀。。
佢:仲想黎? 咁大食既你!
我:。。。。
佢: 你服侍下我先啦
我即黑跪低幫佢吹。。好落力咁吹。。由頭lam到底。仲有袋袋。。希望佢比我潮吹多幾次啦。。 吹到咁上下佢叫我座返上佢大比,用佢2隻手指撩我個g點。。 好快。。好快。。 我又黎左喇。。 水仲要比上一次多。。佢停左10秒。。 再黎。。 放左隻手入去,幾下咋,又來了。。
之後半企半跪咁比佢從後插入。。 好快,佢就射左喇
我好卦住潮吹既感覺呀。。可惜。。 佢吾比我再黎,叫我忍下,去旅行時先喂飽我。。

引用:
原帖由 人妻CANDY 於 2014-11-11 05:23 PM 發表 查看引用來源
上回講到。。。。
你地估下咩事…   

人地潮吹左呀。。sofa又濕,地下又濕。。仲要比老公笑我好淫。。
佢:仲想黎? 咁大 ...
衰妹真大食~:smile_o06:

引用:
原帖由 人妻CANDY 於 2014-11-11 05:23 PM 發表 查看引用來源
上回講到。。。。
你地估下咩事…  

佢:仲想黎? 咁大 ...
老公餵妳唔飽使唔使搵幫手呀?

我又要餵你

引用:
原帖由 uncleblue 於 2014-11-11 05:32 PM 發表 查看引用來源

衰妹真大食~:smile_o06:
叔叔~~~~
係呀。。 仲要越黎越大食添呀。。陰功。。。

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-11-11 05:33 PM 發表 查看引用來源

老公餵妳唔飽使唔使搵幫手呀?

搵幫手? 話搵就搵咩。。。好難架。。

引用:
原帖由 klandch 於 2014-11-11 06:57 PM 發表 查看引用來源
我又要餵你

餵我? 有咩selling point先。。。 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆