上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.0k

回覆 12# 的帖子

你話你中文唔好,
但經己比呢度好多人好,
可能會有好多人小我,
但我個人覺我你寫得好暢順,
清楚交代事件.

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-16 11:16 PM 發表 查看引用來源

都估到係不久前....等你出埋前文先再幫你諗...哈哈
或者3人行囉
嘩3P咁激我真係唔得,我好保守㗎

又講番O,佢係其實真係好錫我.. 我一路同佢保持距離但係又慢慢發現佢真係好好,我唔開心佢會陪我,打風行雷佢會唱歌比我聽,我同佢嘅屋企都好多問題,都係因為錢,佢曾經講過話想同我一齊走,放低晒所有野去建立一個家庭,但係我知道佢屋企好depend on佢,加上我無打算過咁快成家立室。但係佢講完我真係喊咗出嚟,我無諗過佢會咁諗。可能因為佢民族性強,佢有提過想要兩個仔女,但係我又根本無諗過...
我同佢講清楚之後個心好痛,落咗bar飲野,我一路飲一路喊,點解每次有人鍾意我都一定係兩個一齊,點解永遠都要我做呢d選擇,越飲越辛苦,我其實未醉不過借醉打電話比O,佢聽到電話好擔心咁,我同佢講晒發生嘅事,佢亦都明白我感受。我嗰刻好心痛,係咁飲係咁飲, 有個男人行埋嚟,喂大佬,我仲唔夠煩咩咁就梗係急急腳走人啦,一起身暈到差d跌低,點知會變態佬竟然跟住出嚟,出到去嗰個人同我拉扯,之後仲錫咗埋嚟我推都推唔開,跟著有人拉開咗佢仲一拳打過去。我向後一跌,O接住咗我。知後我下意識攬實咗佢... 不過"喂,你點知我喺度㗎?" "我唔知你就比人姦咗啦死蠢" 之後,就拉咗我走... 原來佢係開location估到我喺邊到... 我真係無諗過佢會喺度,會出現,成件事太過戲劇性我真係唔知點反應,原來佢係聽到電話之後嚇到即刻出嚟... 佢平時出街都唔會過9點番屋企,應該好少咁夜,為咗我,呢個男人可以去對好盡...
佢同我上咗的士之後我就好自然咁瞓咗上佢道,因為我其實係住x湖居,所以的士好少去到門口,O一路抱我番去,我一路望住佢..其實成件事對我嚟講太唔真實,我唔識反應...
到嘅時候佢諗住放低我就走,但係佢住柴灣啊,我點忍心叫佢自己番去,所以就叫佢喺我度瞓一晚...

好夜啦我瞓先啦,覆遲咗唔好嬲我啊,錫番:smile_o09:

引用:
原帖由 otic 於 2014-9-16 11:39 PM 發表 查看引用來源
你話你中文唔好,
但經己比呢度好多人好,
可能會有好多人小我,
但我個人覺我你寫得好暢順,
清楚交代事件.
我講中文有口音㗎..小學唔喺香港讀個底打得唔好... 不過多謝你啊,有你肯定好開心

回覆 123# 的帖子

自己一個飲野咁危險 下次記住搵人一齊飲拉

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 識玩一定咁玩 於 2014-9-17 01:13 AM 發表 查看引用來源
自己一個飲野咁危險 下次記住搵人一齊飲拉
真係無諗過會發生d咁嘅事... 嗰刻好唔開心所以衝動咗,加上我無咩朋友

佢講得啱,如果唔係佢,你好危險
忽然間有無啪啪啪都唔重要,你有無好好浸淫喺被愛嘅一晚?
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 11:54 PM 發表 查看引用來源
又講番O,佢係其實真係好錫我.. 我一路同佢保持距離但係又慢慢發現佢真係好好,我唔開心佢會陪我,打風行雷佢會唱歌比我聽,我同佢嘅屋企都好多問題,都係因為錢,佢曾經講過話想同我一齊走,放低晒所有野去建立 ...

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-17 08:26 AM 發表 查看引用來源
佢講得啱,如果唔係佢,你好危險
忽然間有無啪啪啪都唔重要,你有無好好浸淫喺被愛嘅一晚?

直情完全溶化啦...:smile_o06:

寫得好好呀!有哂背景,人物,繼續update丫。支持你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆