上一頁下一頁
發新話題

老婆嘅生日愿望…如佢所愿!

收藏  |  訂閱
431  96.5k

引用:
原帖由 asheinthewind 於 2014-8-8 10:20 AM 發表 查看引用來源
我都想睇片啊C HING,可唔可以share啊?
片就唔会再send了!相我又唔色点pm?
況且pm已爆!!!

引用:
原帖由 asheinthewind 於 2014-8-8 10:23 AM 發表 查看引用來源
C HING,仲有无下文啊?
下文仲有…
得闲少少先post

回覆 121# 的帖子

最后一个都唔得?C HING,忠实FANS啊

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-8 10:23 AM 發表 查看引用來源
顺便一提
而家广东省都严打中,收到风深圳都大撚煲,真系要打沉哂咁款!
所以提醒一下各位大大,想上去happy嘅,上去前收收风好…上面真系风声鹤唳! ...
温馨提示!
呢段时间上去happy要小心!有理冇理都話扣14日…
陪唱k又拉,入房揼骨又話唔可以乜唔可以物!
本来我都打算星期日北上一天尋乐,而家收到风,都系唔好亂来住…

引用:
原帖由 asheinthewind 於 2014-8-8 10:27 AM 發表 查看引用來源
最后一个都唔得?C HING,忠实FANS啊
連pm都爆左!请见諒…

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-8 10:23 AM 發表 查看引用來源
顺便一提
而家广东省都严打中,收到风深圳都大撚煲,真系要打沉哂咁款!
所以提醒一下各位大大,想上去happy嘅,上去前收收风好…上面真系风声鹤唳! ...
咁你未要叫阿松黎香港先有得玩?

引用:
原帖由 ACA64 於 2014-8-8 10:36 AM 發表 查看引用來源

咁你未要叫阿松黎香港先有得玩?

阿松之前有提过自由行幾日,不过冇話幾時…
玩嘅嘢,多有多玩少有少玩,非常時候就冇谓冒险啦!

小弟都收到風,打緊大風,真是唔好亂來!萬一出事扣人罰錢
但女人上去玩仔又會否同男人玩女同一待遇呢?女人可能仲麻能煩,d 差大哥分分鈡抽埋水砌番劑先,好能恐怖!

引用:
原帖由 岸toto 於 2014-8-8 11:01 AM 發表 查看引用來源
小弟都收到風,打緊大風,真是唔好亂來!萬一出事扣人罰錢
但女人上去玩仔又會否同男人玩女同一待遇呢?女人可能仲麻能煩,d 差大哥分分鈡抽埋水砌番劑先,好能恐怖!

http://n2.hk/d/images/r10/mobi ...
有乜做唔出!类似傳闻有听过…

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-8 10:26 AM 發表 查看引用來源

下文仲有…
得闲少少先post

等你update 呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆