上一頁下一頁
發新話題

KITTY的故事!!正式closed,

收藏  |  訂閱
213  39.4k

全裸躺在沙發等哥哥??:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-11 04:59 PM 發表 查看引用來源
每天都會上來看我這個post,突然說不再打東西,就沒有哥哥姐姐回覆
感覺有點寂寞!
以為你唔再上嚟㖭!

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-11 06:09 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:
放工回到家了,哥哥還未放工回來,
在家我應該像平時一樣,tee+底底
還是要有什麼特別不同嗎??全裸躺在沙發等哥哥??
先去沖涼,待會再回來!
同平時一樣就好了,全裸的話好似有少少怪咁!

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-11 06:11 PM 發表 查看引用來源
題外話,我剛剛到我附近的藥房問,他們都說沒有在賣事後丸,
我應該要去看醫生才買得到嗎?
正常係要醫生處方,不過環頭環尾啲街坊藥房都有可能買到,其實事後丸係重劑量既避孕藥,傷身的!

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-11 06:09 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:
放工回到家了,哥哥還未放工回來,
在家我應該像平時一樣,tee+底底
還是要有什麼特別不同嗎??全裸躺在沙發等哥哥??
先去沖涼,待會再回來!
tee不要底底吧~你懂的待哥哥發現:smile_13:

大家不用在這個post留言了!我會再另開新post嫁啦,等我!!!
謝謝各位師兄

覆各

其實有一位師兄既pm,我係想回覆的,
不要誤會,不是找sp那類的
不過因為我積分太少,所以不能回覆pm
所以希望那位不想我開名的師兄可以見到
大家就算係我呢個post同我傾計問我野都可以嫁
我見到我就會回覆各位哥哥姐姐的問題

你哥哥俾咁大驚喜你~不如俾返個驚喜你哥哥:smile_44:

比返個咩驚喜比哥哥??他在沖涼,快說快提議

咁急~:smile_27: :smile_27:
色色ga咪等佢沖涼自己除哂衫o係佢張床上面等佢囉~
唔色ga整返D野俾哥哥食~甜品之類

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆