上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  55.0k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:07 AM 發表 查看引用來源

:smile_44::smile_44::smile_44::smile_44:language之類
又知多一點

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:04 AM 發表 查看引用來源

但明明我去北京前就已經話想試dup骨:smile_13:
我未試過DUP骨
:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:10 AM 發表 查看引用來源

吾得偏心架我...
我好公正架

聽者有份,,,
:smile_13::smile_13:偏小小心無人怪你既

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:10 AM 發表 查看引用來源

我未試過DUP骨
:smile_13::smile_13:
tried .. not bad

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:09 AM 發表 查看引用來源

咁快lol?去旅行?定做野??
做野,

引用:
原帖由 scholes258 於 2014-8-4 02:08 AM 發表 查看引用來源
咁真係試過先知... 之前有FD係大陸溝左條女日日啪啪啪,過左幾個月就散,好似炮友咁
唔知係咪對住佢地只係有性無愛

其實我有同感,睇佢地大學官網D相始終係有種大陸味,一眼就分得到
對於此行,有點兒期待,唔知到時幾 ...
你去exchange幾個月? 咁有排玩啦~北京真係好多野玩, 到時同你啲同學1齊去玩~ 識啲本地人...知道更加清楚lol

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:09 AM 發表 查看引用來源

俾舊相我啦...
GOGOGO
冇貨啊:smile_38:

而且我有既你都有啦...有咩好睇:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 scholes258 於 2014-8-4 02:09 AM 發表 查看引用來源
到時我去左北京exchange,師姐一齊上黎玩啦 :smile_35:
我人生路不熟
無錢呀
上次去北京讀SUMMER COURSE個陣有人教我到時想去北京有錢買左機票 但無錢住宿就識個大學生 去人地大學宿舍屈蛇

喱樣野我想試好耐....

好似幾好玩...

大家早抖了, 明日再聊

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 02:12 AM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13:偏小小心無人怪你既
厹A會介意架:smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆