上一頁下一頁
發新話題

老鬼重開POST!! 手機APP 食大波妹!!PART1-4 P.1,5最後更新PART [email protected]

收藏  |  訂閱
133  34.0k

引用:
原帖由 fatmosquito 於 2014-8-2 11:09 AM 發表 查看引用來源
支持師兄分享
我未試個係任何交友app識到女,仲可以食,唉
真係要師兄過返兩招比我傍身
點解會識唔到女呢?? 其實好多女仔都OPENMINDED...
會唔會係閣下無咩耐性識女仔呢?!?

推一推先!! 岩岩游完水。。。爽曬。。。

回覆 121# 的帖子

D女叫都唔應的,有D吹兩句便唔覆,點傾到個個POINT

引用:
原帖由 fatmosquito 於 2014-8-3 11:38 AM 發表 查看引用來源
D女叫都唔應的,有D吹兩句便唔覆,點傾到個個POINT
叫唔應個D , 就真係睇佢心情....
兩句唔覆個D, 多數係覺得你講既野悶...OR 忙緊..., OR 純粹攝你時間...

你可以利用下APP入面工具,...可能送下禮物..., 搞下GAG...
分散下佢對你呢個陌生人既注意力...

個人建議...晚上中既機會比較大....10PM 到1A.M
再唔係3點打後...因為通常夜鬼訓唔到...OR....慾火好旺...

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-29 11:18 AM 發表 查看引用來源

我都肥嫁,你睇icon 就知我有肉地啦, 我得米七。。
核突呢樣嘢,有心執,一定得, 而且唔一定要靚仔。乾淨大方咪夠囉。
樓主講得好,氹女係要講心和慢慢傾,係要花d時間架。
睇完之後,都想比樓主氹吓

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-3 05:42 PM 發表 查看引用來源

樓主講得好,氹女係要講心和慢慢傾,係要花d時間架。
睇完之後,都想比樓主氹吓

緊係啦..唔通一黎就叫你同我埋牙咩...

放心...我會對你好溫柔....:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 niks 於 2014-8-3 05:58 PM 發表 查看引用來源

緊係啦..唔通一黎就叫你同我埋牙咩...

放心...我會對你好溫柔....:smile_44: :smile_44:
咁要睇吓樓主點氹我先。

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-3 08:30 PM 發表 查看引用來源

咁要睇吓樓主點氹我先。
你放一萬個心好了...

:smile_o05:
咁我要準備好,等樓主氹啦

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-3 10:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05:
咁我要準備好,等樓主氹啦
我都準備好啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆