上一頁下一頁
發新話題

***我同SL呢一個月的荒淫生活***相198#,346#,401#,543#(潮吹step & tips: 543#)

收藏  |  訂閱
783  399.2k

引用:
原帖由 愛Jenny 於 2014-5-20 06:19 AM 發表 查看引用來源
好勤力呀:smile_o12:
你都係呀~JENNY BBG:smile_o09:

果然夠引人入性啊xD

當然最後我地係去左床度搞
我幫佢一路含,佢就開DOM,戴左之後就直接男上女下咁插入
唔知有無C姐C妹有同感,我覺得每一次GE第一下都係特別爽,特別舒服,唔知點解.....
果種比佢JJ綻開妹妹果種感覺好爽,特別係在好濕好濕果時,佢一下插入黎真係會爽到呻淫左一聲:嗯~~~
佢一下下插入黎,叫床聲同急速GE呼吸聲始起彼落,我發現自己好淫賤咁捉住左大比,擘開M字腳咁比佢插...
場面唸起都覺得好淫賤
蒙朧之間我半張開左眼偷睇佢,望到佢合埋左眼,好爽好舒服果個樣,我都覺得好滿足
重有一刻幻想過自己同某韓星搞,唸起就更加濕....
之後我將隻腳夾住佢條腰,手就抓緊佢用緊力好實的手臂,感覺好正,我終於明白點解女人中意大隻的男人
視覺上望落去已經正,原來用緊力果時抓落去重正!
佢捉住左我條腰繼續不停抽插,好耐都無試過咁舒服,平時同男友真係5分鐘就完事:smile_o08:
之後佢攰就轉左女上,女上果時前後UN真係好爽,但男仔應該係中意上下UN,所以前後UN左陣就蹲左係度上下CHOK
女上重要蹲係度真係會好快攰,C姐C妹應該會明白...
所以之後轉左狗仔,開始果時我係兩隻手都伸直,但吉高PAT PAT比佢插,但之後已經係爽到上半身都訓左係床
明明唔夠長,但點解插果時個感覺咁正,可能真係我跌眼鏡
最後轉番男上,個天開始光,日出陽光打落佢度,好似天使咁,汗水會閃閃發出微光....
個情景好靚好靚(而家都好回味)
我同自己講,我搵到我要的人喇...

無耐佢好溫柔咁同我講佢就射(其實好少男仔會講,不過會講呢樣野GE男仔我覺得好體貼好溫柔)
無耐佢加快左速度,我同佢都一齊去到高潮,兩個一齊叫,果一刻兩個都上左天堂,個腦咩都無唸到,
淨係知道好舒服好舒服,最後佢「呀」左一聲就射左....

完事之後我地重錫左陣,兩個攰到無力一齊訓左係度,已經唔知搞左幾耐,天都光哂
訓左一陣之後,我就送左佢落樓下搭的士番屋企,臨走果時我同佢都gd bye kiss 左下,真係幾sweet:smile_o05:
我一路行番屋企,自己都一路唸,我覺得,我同佢可以繼續KEEP落去(如果佢想)

***下篇繼續***

終於岀晒part1 haha

好好睇,留名等update

引用:
原帖由 不良少年~ 於 2014-5-20 07:33 AM 發表 查看引用來源
終於岀晒part1 haha

你就咁早起身番工,我就重未訓~HAHA
睇緊學車D野...

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-5-20 07:34 AM 發表 查看引用來源
好好睇,留名等update

THANK YOU!
我訓醒得閒先再打喇~:smile_o03:

寫得好順暢,very good:smile_o12:

好,等你
引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-20 07:53 AM 發表 查看引用來源

THANK YOU!
我訓醒得閒先再打喇~:smile_o03:

早晨…返到公司食早餐先見到c 姐原來有新post
緊係點都要support 下啦:)

Btw lol 原來你有睇妖尾xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆