上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.1k

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-27 11:46 PM 發表 查看引用來源

有時,自己身邊的朋友,也難以啟齒...
我最近果2個POST,也是分享內心多於情慾...
方便就掟兩條link比我, 分享下, thx! 瞓先, 明天故事再續, goodnite Seductive.

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-27 11:53 PM 發表 查看引用來源

方便就掟兩條link比我, 分享下, thx! 瞓先, 明天故事再續, goodnite Seductive.

咪你已經回左果個...
我想8掛下"那次你幹了到今天你都還覺得係不恥的事...............:smile_42:"係咩:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-27 11:58 PM 發表 查看引用來源

咪你已經回左果個...
我想8掛下"那次你幹了到今天你都還覺得係不恥的事...............:smile_42:"係咩:smile_44: :smile_44:
I'm curious too

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-27 11:58 PM 發表 查看引用來源

咪你已經回左果個...
我都好鬼想知姐:smile_13:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-27 11:00 PM 發表 查看引用來源

事實...好多時係出面果個先係最偷心果個...:smile_39: :smile_39: :smile_39:
唉冇錯。依家就比我遇到個偷我心既人,希望佢係我最後一個。

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-27 11:34 PM 發表 查看引用來源

難得有人明白, 所以我寫呢個故事, 係想分享內心, 多於情慾

了解明白。支持分享

引用:

咪你已經回左果個...
我都想知喎 :p

引用:

咪你已經回左果個...
嗯, 原來係果個, 我誤會左.......

我自覺不恥既行為, 公開講唔太好呢.........:smile_44:

引用:
原帖由 pajpaj 於 2013-11-27 11:59 PM 發表 查看引用來源

I'm curious too
哈哈, 我真係要考慮下先..

引用:
原帖由 大力A 於 2013-11-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

我都好鬼想知姐:smile_13:
可能對某些師兄來說, 係好勁既事, 但我自己就..........:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆