上一頁下一頁
發新話題

小妹忍唔住出去偷食。。。更新P13#190 新相P21#306 2月25日UPDATE P27#398

收藏  |  訂閱
441  151.8k

支持好身材.~

引用:
原帖由 JokeMaker 於 2013-2-4 11:35 AM 發表 查看引用來源
我覺得你既處境同我早年差唔多, 所以容許我係到騎劫下.希望幫到下cherry你.
利申+哂命:我女友34E, 唔肥唔SLIM剛剛好-樓你差唔多掛~:smile_30:

我同女友-其實都可以話係老婆,因為都一齊左好5+年.大家都知you are ...
師兄不經意之間,已經曬過太陽。。

引用:
原帖由 怪物船長 於 2013-2-4 11:46 AM 發表 查看引用來源

唔太明CHING意思:smile_44:

引用:
原帖由 JokeMaker 於 2013-2-4 11:49 AM 發表 查看引用來源

太陽。。是唔會明白自己有幾曬的

引用:
原帖由 JokeMaker 於 2013-2-4 11:49 AM 發表 查看引用來源

太陽。。是唔會明白自己有幾曬的

嘩你包米, 好漲
引用:
原帖由 Cherriebebe 於 2013-2-4 01:01 AM 發表 查看引用來源
小妹叫CHERRY。。。今年23歲。。個AC新開。。
身材都OK啦有相比大家睇下。。
性需要真係好大,成日都好想要:smile_13:
所以成日都會DIY:smile_44:

小妹有個男朋友。。。拍左拖都有2年。。。
大 ...

引用:
原帖由 JokeMaker 於 2013-2-4 11:35 AM 發表 查看引用來源
我覺得你既處境同我早年差唔多, 所以容許我係到騎劫下.希望幫到下cherry你.
利申+哂命:我女友34E, 唔肥唔SLIM剛剛好-樓你差唔多掛~:smile_30:

我同女友-其實都可以話係老婆,因為都一齊左好5+年.大家都知you are ...

嘩真係好大對

車里小姐仲未覆我架!

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2013-2-4 12:09 發表 查看引用來源
車里小姐仲未覆我架!

我仲未覆到pm呀。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆