上一頁下一頁
發新話題

娜娜系列-浸淫的一年 37集 結局收皮編p33頁

收藏  |  訂閱
515  482.8k

引用:
原帖由 無巧不成書 於 10-8-2012 22:18 發表 查看引用來源
Spamna兄唔提我都唔記得今集世飛登場添...因為睇得好過癮嘛!!:smile_o12:
無巧兄,多謝支持先,世飛會有兩集出場機會,兩集都有食好嘢,下集會娜娜勁敵出現喇?拭目以待啦

等我放長雙眼睇先...

引用:
原帖由 Los_Angeles 於 11-8-2012 04:46 發表 查看引用來源
等我放長雙眼睇先...
我驚你到時變長頸鹿,喎……

咁我咪鶴立雞群?

引用:
原帖由 Los_Angeles 於 11-8-2012 08:51 發表 查看引用來源
咁我咪鶴立雞群?
鶴立雞群有咩唔好呀,高瞻遠足:smile_o12: 勁爆呀…嘔…:smile_o16:

引用:
原帖由 spamna 於 2012-8-11 10:49 AM 發表 查看引用來源

鶴立雞群有咩唔好呀,高瞻遠足:smile_o12: 勁爆呀…嘔…:smile_o16:
spamna要保重身體啊!

引用:
原帖由 Los_Angeles 於 11-8-2012 13:34 發表 查看引用來源

spamna要保重身體啊!
我身體算Ok啦。多謝有心。

引用:
原帖由 spamna 於 2012-8-10 10:57 AM 發表 查看引用來源
007又話俾D意見我,你唔…係正義聯盟,潛水俠嗎:smile_o08: ?
寫啲特別啲既題材啦!

引用:
原帖由 Mastermind007 於 12-8-2012 16:37 發表 查看引用來源

寫啲特別啲既題材啦!
收到,即該諗諗特別D,多謝。

第九集:色慾都市

人物介紹

娜娜男友     :鄧超飛(世飛)
世飛死黨     :鍾兆熙(鍾頭)
性女主持     :蔡思麗(Ceci.C)

同一夜香港,中環蘭桂芳,俗稱「老蘭」;最多夜遊男士女士在處喝酒談笑風生,連老外及外地遊客都紛紛到「老蘭」一遊見識,名人或明星也是常客。除了男士喝酒外?他們更想得到女士芳心,這裏;一夜情隨時可見,雙方男女酒過三巡後,會起匿藏後巷就地激戰?更或者會bar裏男廁女廁廁隔度做?這夜深霄零晨一點幾,在某間bar廁所。
     【唷﹏哎﹏好…好勁…好深啊?噢﹏喲﹏我…我唔得啦?我…到啊?呀……】

在男廁間裡發出女性消魂呻吟聲;連連不停叫着,啪啪聲肉與肉擊出聲來?
     【嗄嗄嗚…我…我射…我出啊………嗄!爽】隨着男性高潮過後而平靜下來。
     【靚哥唷,唔!你真係好掂啊?搞得我慾仙慾死啊?你真好勁耶?你看唷?我下面「妹妹」又再濕啊?又起水啊?】

企在條女前面就是娜娜現任男友世飛-鄧超飛,他「老蘭」常客,他趁女友日本發展無人看管,總唔晚晚去「老蘭」浦天光獵女,不怕無「西」用,今晚世飛連同老友阿熙一齊捋獵到件女,23歲出來「wet」

妹,相識不夠一小時就入廁所『埋牙』?真是千奇百怪色慾都市?當世飛完事後,小心退出安全套棄廁所隔裡垃圾筒,穿回牛仔褲後,悠然地望住坐在坐廁「wet」妹,不廉恥地擘開雙脾,大脾中間黑色地方,

還有少少愛液滲出,那妙齡少女手指輕輕捽自己「妹妹」姣媚樣子:
     【靚仔唷…你好勁喲…搞到阿姐下面再起水唷?】

世飛叨着香煙,吸了兩三啖後,遞給「wet」妹嘴裏:
     【靚女,唔…我都想同妳咁靚女做啊?不過我份人就係有福同朋友一齊享用啊?】

那wet妹不明世飛所說:【乜…分享啊?】

世飛吻了靚女面一下後,開廁間隔門,門後站立了一位幾帥男子,左耳穿了不知道是真是假一卡鑽石,好閃好火,他就是世飛『老死』阿熙,全名鍾兆熙,『青靚白淨』五尺九吋高,世飛同阿熙有女齊齊食齊齊

分享,『阿熙心中想嗒娜娜好耐,他明白朋友妻……,他有朝一日「嗒硬」娜娜。』世飛好賤格抓住自己個「春袋」笑笑口道:【鍾頭(鍾兆熙花名),到你啦?條女等唔切要即砌嗰隻呀?】

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆