上一頁下一頁
發新話題

任射吾嬲黑C Part1(#1有圖,新加圖片#20#26)Part.2(#58#81#105)

收藏  |  訂閱
147  88.7k

Support!!

引用:
原帖由 z86556233 於 2012-2-5 22:38 發表 查看引用來源
小弟雖為澳門人!!但經常黎睇,今次第一次POST文,寫得吾好千奇吾好見笑!!

話說小弟平時無聊既時候除左上MSN仲中意上下QQ穩下對象!!話說一日無聊上QQ既時候有人加我!!我米同意咯!!(QQ有個叫個性簽名我寫:人在 ...
佢對腳好正.

引用:
原帖由 78只想一個人78 於 2012-2-6 14:25 發表 查看引用來源

短佢頂唔入....呀MA..
我都中意硬的...^^...特別插到啪啪聲....勁爽LO~~
我都係澳門的, 以前插到EX拍拍聲. 直頭可以開演奏會.

引用:
原帖由 z86556233 於 2012-2-6 17:39 發表 查看引用來源
開頭我都好似你甘唸,後來我都有了解過,的確系正當職業,無做兼職都吾無做過桑拿之類!
我都問過點解甘益我,距話,最緊要大家開心,既不講錢亦吾講情,純粹為舒服而舒服!!
而且人地女仔都無話會怕我有病之類!!
不過都多 ...
CHING, 唔用套真係咪制. 畢竟佢UP乜都得. 一陣中咗舊就唔抵.

引用:
原帖由 z86556233 於 2012-2-6 21:07 發表 查看引用來源
我都系好中意,我就系因為見到無咩幾何有人POST,所以我先分享我依個經歷,而且特別系C襪既描寫上比較仔細!!等大家睇得都投入D!!而且動作方面都比較細緻,想大家可以感同身受下!!
寫得吾好,吾好見笑!!
CHING, 我都LIKE 絲襪又係澳門.

引用:
原帖由 z86556233 於 2012-2-6 23:10 發表 查看引用來源
的確澳門系比較細!!
我知,不過我無試過著!!我SP就有著!!
嘿嘿!!我DOWN既AV大部分都系C襪同OL為主!!你依家都有BF同SP嗎?
吊, 你到底係咪另一個我? :smile_41:

引用:
原帖由 風騷淑女 於 2012-2-7 03:05 發表 查看引用來源
身材好正~~
係呀! 你同佢真係差得遠! :smile_34:

我都好中意叫老婆著c褲黎攪野

支持,熱切期待下集

啲女好索啵師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆