上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.5k

有D但唔多,備左案先,我唔係靚仔。
引用:
原帖由 iamda 於 2012-1-24 12:00 發表 查看引用來源
怕羞仔係咪多女仔鐘意?樓主都幾多桃花運。

真係忍唔住登入支持師兄  好耐無d有質素的post...support......

快點出  support

食爆谷睇戲, 再夜媽媽兩個人散步行返屋企.... 個感覺好單純, 又浪漫~~
我諗T係鍾意左你, 佢知道你有女朋友, 但係又想同你進一步發展~~ 所以先不停試探你......

thx for support ~
引用:
原帖由 rvp11111 於 2012-1-24 14:37 發表 查看引用來源
真係忍唔住登入支持師兄  好耐無d有質素的post...support......

果時既我無諗到咁多野,只係知佢好NICE,當然佢返返黎搵我果時我知佢係有D好感!
所以先唔想同佢BBQ,因為唔想令佢誤會比錯SIGNAL,但佢叫左好耐,最後都係同佢去
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-1-24 17:51 發表 查看引用來源
食爆谷睇戲, 再夜媽媽兩個人散步行返屋企.... 個感覺好單純, 又浪漫~~
我諗T係鍾意左你, 佢知道你有女朋友, 但係又想同你進一步發展~~ 所以先不停試探你......

Part X
返到屋企,沖完涼本應諗住想訓,人係訓左係張床度,但對眼好似合唔埋咁,自然,好多影像好似幻燈片咁,一段一段出返黎,由第一次拍拖,到F,一諗到F,就好唔開心,唔想再諗,係張床度,蹍轉反則,呢個夜晚好似過得特別慢,特別慢,到訓著,我都諗已係4,5點既事.

星期日一早收到T既MSG,話佢好多野羅,可唔可以去佢度幫手羅野一齊去,咁我就比呢個MSG左嘈醒左,都係訓得唔係好好!有D 頭重重,洗完面,就換衫向T屋企出發.

去到T屋企,就噤鐘,唔知點解,突有個心跳得好快,我好緊張?唔係丫?咩事呢?T打開門,望一望,就見到佢一副好緊張既樣,仲扶住我入左屋坐係梳化度,佢摸一摸我額頭就話,你發燒呀,做乜唔話我知,我突然都覺得好攰,同答,可能尋晚訓得唔好好攰O者,好小事,佢就叫我訓係梳化度先,就去羅左條毛巾包住塊退熱包放左係我額頭度,扶住我比左粒藥我食,我不知不覺咁訓左...

唔知訓左幾耐,比一把好熟識既聲音整醒左, 係F, 見到T同F係度傾緊偈,心諗呢度係邊度點解F都係度? 發生D咩事......

待續..........

引用:
原帖由 PostitCY 於 24-1-2012 06:07 PM 發表 查看引用來源
果時既我無諗到咁多野,只係知佢好NICE,當然佢返返黎搵我果時我知佢係有D好感!
所以先唔想同佢BBQ,因為唔想令佢誤會比錯SIGNAL,但佢叫左好耐,最後都係同佢去
咁又係.... 怕俾錯 signal又餘, 又怕係T以為你當佢係替身就唔好啦....

btw, F係咪識T呢? 定係T趁你訓左打俾F? 好緊張:smile_41:

Part XI
由於個頭好重, 只可以另一另則個頭去望下咩事,佢地2個就坐左係第2張梳化度傾偈,T見到我醒左,就好快咁過左

黎跪左係我面前,好緊張咁再望一望我個額頭,呼左一聲,笑一笑,退左燒啦,又係尋日電力十足既笑容,但我好快就

將視線轉移左F去度

我:妳係度既?
F: 嗯,我打比妳T聽左電話,跟住叫左我黎
T: SORRY我多事,見到你個來電係"MY SWEET"所以聽左,叫左你女朋友黎
F: 我地分左手架啦
我:聽到呢一句好唔開心,就將成個人另轉,面向梳化
T: SORRY,都係我唔岩.....
F: 佢醒左啦,無乜事我走先啦.
T: 妳唔多陣?
F: 有妳對佢咁好,咁我可以放心啦
T: 我地只係好朋友咋,唔好亂講,P仲好鍾意妳
F: 就走左
T: 閂左門之後,就過返黎同我係咁SORRY
我:都唔關妳事,無乜事我都走先
T: 你岩岩先退返燒咋喎,休息多一陣啦,我屋企無人架唔洗擔心
T: 再摸一摸我額頭,就話休息多一陣我送你返屋企啦
我:嗯左一聲,訓返

其實只係合埋眼,一合埋眼,F既樣就浮返出黎,諗返點解佢可以咁絶情!另一方面,T再羅多張被幫我蓋好,唔知點解

,我一手就將T攬住左,(我訓係度,佢係跪係我前面咁),同T講我好凍,T無出聲,係度用手好有節奏咁拍我背.

可能真係太攰,慢慢又訓左....
起身已經係5點幾,佢又行過黎,再一次摸我額,真係退左燒啦.

我:SORRY
T:做咩SORRY?
我:頭先無端端攬住妳...
T:我無野,妳唔舒服丫嗎
我:攪到妳又無得BBQ
T:係啦攪無得燒野食仲要擔心左個傻佬咁耐,唔理呀下次要同我去返
我:嗯! 點解F黎左既?
T:妳訓左果時,佢打比妳,我見到係"MY SWEET"咪聽,叫左佢黎
我:妳地傾左好耐?
T:做咩呢?驚我亂講野定驚佢亂講野呢?
我:咁我又無野驚妳地講,只係覺得怪怪地咋,無諗過會叫敢叫F黎
T:我同妳都無咩唔見得人,叫妳女朋友黎我都唔驚喎
我: ("DUM"底頭講)佢已經講左同我已經分左手
T:對唔住....
我:都唔關妳事...
T:F同我講左好多野,話你好好..
我:好有咩用? 我都係走先啦
T:妳行到架啦?食埋晚餐先走啦,好多燒野食果D扒同丸係度呀,你要幫手食返晒佢,食唔晒唔準走.

咁就同左佢去左廚房煮左D 簡單野食,過程我都無乜出聲,而T就成日望住我,同間唔中就摸我額頭,驚死我又再發過燒咁,佢的確係好細心,細心到令我有時好驚同佢有眼神既接觸,煮完之後,我地就羅住2個大湯碗既食飯出返出面食,T叫佢食先,就左去,轉頭羅住杯檸樂煲薑比我,真係好細心,我望一望佢,同佢講

我:多謝,妳好細心,
T: 只係笑一笑,就講,唔好住望靚女啦,快D 食啦,D野凍啦,傻佬
我:見到佢笑,相信我應該比佢電到,就回返佢一句,靚女見得多,未見過對我咁細心既靚女羅
T: 咁F呢?佢唔細心咩? 佢講完呢句,佢自己都知講錯左野,就講SORRY..

兩個人都靜左一陣,呢一刻只係聽到食面既聲,好靜...

過左幾分鐘,我開口講野

我:其實F都好細心,唔知點解佢唔要我,我真係諗唔到,跟住就僕左係張枱度,就開始喊....
T: 行左過黎攬住左我,講有啲人同有啲事係會過去,呢度無其他人,想喊就喊啦...

*岩岩電話聽緊周懂既"說好的幸福呢"真係唔知咁岩定咁橋...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=6xc3dHjPje0

待續..........

師兄,一次過睇哂,好正,請繼續.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆