上一頁下一頁
發新話題

第一次深圳沙尾 ktv report !!

收藏  |  訂閱
159  22.8k

回覆120 #的帖子

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-3 05:47 PM 發表 查看引用來源:smile_13:  佢有無話男單女雙呀~~女既要睇晒兩隻先準喎:smile_30:
男睇女聞…仲準…:smile_40:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-10-3 05:48 PM 發表 查看引用來源
男睇女聞…仲準…:smile_40:

:smile_27:  錫手手既老友~~聞腳腳

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-3 05:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:  佢有無話男單女雙呀~~女既要睇晒兩隻先準喎:smile_30:
摸埋骨先確定到。

引用:
原帖由 中港澳骨王 於 2011-9-30 03:40 PM 發表 查看引用來源

你係消費者,佢地吳會搞米飯班主,所以你吳駛怕
過兩招俾你喇,同DJ玩果時試下同佢身體接觸,吳抗拒就90%得米,肯同你消夜就100%(有消夜就有過夜)
租定間靚房同佢大戰啦,都係果句,第朝放番3,4佰俾佢買衫(吳好講肉金 ...
又未必既. 有次系CP鵝仔, 個 DJ 系K 到又可以車又可以揸,
埋單後仲上埋我房上埋床, 都系食唔到.
俾佢吹到啤一声.

引用:
原帖由 bywk163 於 2011-10-3 07:38 PM 發表 查看引用來源

又未必既. 有次系CP鵝仔, 個 DJ 系K 到又可以車又可以揸,
埋單後仲上埋我房上埋床, 都系食唔到.
俾佢吹到啤一声.
請教如果食到,放低三,四佰可以嗎

引用:
原帖由 ~臘腸~ 於 2011-10-3 08:57 PM 發表 查看引用來源

請教如果食到,放低三,四佰可以嗎

一般500啦,呢個差唔多係公價,不過喺房度唔好有太多要求,始終唔係小姐

引用:
原帖由 dan_cwt 於 2011-10-3 10:51 PM 發表 查看引用來源

一般500啦,呢個差唔多係公價,不過喺房度唔好有太多要求,始終唔係小姐
一般500公價,減左睇房小費150,即係350過夜,咪仲撚衰過小姐

中港澳大炮王:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 中港澳骨王 於 2011-9-30 03:34 PM 發表 查看引用來源

吳問又點知姐,條女吳去馬會明確話俾你聽,仲有如佢肯同你消夜=99%ok(有消夜就有過夜),如ok你要租定間靚房同佢大戰
都係果句,第朝放番3,4佰俾佢買衫(吳好講係肉金等佢好過d),魚xKaraoke DJ 多數ok
唔撚係呀,同佢大戰,第朝放番3,4佰俾佢買衫,魚xKaraoke DJ 多數ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆