上一頁下一頁
發新話題

同鍾生的一聚

收藏  |  訂閱
787  20.7k

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-18 11:32 發表 查看引用來源
...  邊有男人頂得住我把口 ...
Jenny 真係咁利害? XD

鍾生唔口爆你既?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 10:53 PM 發表 查看引用來源

比你吞到我不斷的呻吟..仲禁實你個頭..唔比你吐番出黎..
我邊到捨得吐出呢姐,條脷仲係你個龜頭到撩

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 10:54 PM 發表 查看引用來源
我邊到捨得吐出呢姐,條脷仲係你個龜頭到撩
我只可合埋對眼..口中不停叫..老..老婆...好..啊..正呀:smile_o05:

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 10:55 PM 發表 查看引用來源

我只可合埋對眼..口中不停叫..老..老婆...好..啊..正呀:smile_o05:
雙手係到玩你蛋蛋.........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 10:56 PM 發表 查看引用來源
雙手係到玩你蛋蛋.........................
我就更加忍唔到..拉番你上床..將你的小妹妹放到我的頭上比我奶..

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 10:56 PM 發表 查看引用來源
J 姐又開始玩?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 10:57 PM 發表 查看引用來源

我就更加忍唔到..拉番你上床..將你的小妹妹放到我的頭上比我奶..
你條脷好濕好熱呀一下一下甘帚我的唇兩邊

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 10:59 PM 發表 查看引用來源
你條脷好濕好熱呀一下一下甘帚我的唇兩邊
我仲叫你用雙手mak大d..等我可以直接鑽入去陰道..:smile_o05:

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-21 11:00 PM 發表 查看引用來源

我仲叫你用雙手mak大d..等我可以直接鑽入去陰道..:smile_o05:
我用手分得好開等你可以見到內面

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-9-21 11:01 PM 發表 查看引用來源
我用手分得好開等你可以見到內面
我見到入面粉紅色..就好溫柔..只係用條利係陰道門口打轉..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆