上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  171.8k

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 07:09 PM 發表 查看引用來源

唏! 咁你咪同你條女講囉, 你唔講, 咁點 compromise 呢.....呢d 野, 相向架.
bingo,溝通好重要

入嚟捧吓妹妹場先,支持!

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 02:21 PM 發表 查看引用來源

唔好當我流, MSN傾. :smile_30:
洗下版先啦  之後開始唔好嘈交啦 上黎都係開心姐  分享下 搵下sp 咁 :smile_o05:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 07:22 PM 發表 查看引用來源

咁 ~ ~ ~ 又粗又硬 :smile_o05: :smile_o05:  梗係 ~ ~ ~ :smile_o05: :smile_o05:  中意喇!
做咩將我優點講晒出來:smile_o05:

大家快d推薦個post啦  好野要傳開去   !!!!

哇!妹妹好犀利呢!我估34D添。:smile_14: :smile_o05:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 07:09 PM 發表 查看引用來源

唏! 咁你咪同你條女講囉, 你唔講, 咁點 compromise 呢.....呢d 野, 相向架.
同自己gf 玩~~又冇左果種真實感...

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-28 07:37 PM 發表 查看引用來源
入嚟捧吓妹妹場先,支持!
SEXYBOSS 係未妳又一齊玩先?

嘢~~~好衰架。:smile_o05:
引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-7-28 07:37 PM 發表 查看引用來源

做咩將我優點講晒出來:smile_o05:

唏!得個胸咋我。:smile_o05:多謝姐姐支持。:smile_o09:
引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-28 07:38 PM 發表 查看引用來源
哇!妹妹好犀利呢!我估34D添。:smile_14: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆