上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.1k

引用:
原帖由 ihavenoname 於 2011-6-22 12:12 AM 發表 查看引用來源
支持呀,不過最好寫返第幾版有新野啦!thanks for share!
I want, but don't know how to make it.  Anyone help?????

回覆 118# 的帖子

10幾年前既事了, 其實社會上既離婚率高左, 大家往往為事業打拼而失去左好多野...

我斷斷續續同佢都有4,5年,只有感情,性慾,冇愛情. 最後佢接受唔到自己開始年紀漸大 (其實最後佢都keep得好好,身材依然good) 亦因為佢,我開始對成熟女性欣賞, 自始以後我都未試過同under 28既女人做,不過亦冇同over 40的了...

那時既心態係好勝, 我覺得征服一個成熟,事業成功既女人係一件好滿足既事,生活上我亦見識到好多野,開左眼界.(咁其實味同3,40既男人同個20到既女仔一樣lor..haha, 不過都係一段幾好既回憶)

回覆 120# 的帖子

樓主有d似韓國女人既味道~ 有女人味, good~

個故事有得追
KEEP GOING LADY...

對住一群下屬,自己要以身作則。我唔係甚麼女強人,只係工作上,我唔可以輸,輸咗可能所有嘢都冇。
引用:
原帖由 40男 於 2011-6-22 12:09 AM 發表 查看引用來源
強人背後通常都係好寂寞,無人認同.................

回覆 125# 的帖子

想問樓主有冇動到真感情?

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-22 12:25 AM 發表 查看引用來源
對住一群下屬,自己要以身作則。我唔係甚麼女強人,只係工作上,我唔可以輸,輸咗可能所有嘢都冇。
工作就係咁樣啦!~我都明白:smile_39:

點講呢!有一種......偷情的感覺;當然,我地大家都係中意對方,只係......有啲嘢我唔想太公開。佢接受到我,但唔代表他家人。所以......
引用:
原帖由 eeyupyup 於 2011-6-22 12:31 AM 發表 查看引用來源
想問樓主有冇動到真感情?

我近日有位朋友的情況與樓主相符......

女強人都有溫柔和需要的那方便~~

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011/6/22 00:18 發表 查看引用來源
Here comes my photo.  The old lady .... well.....

objection! i dun think you are old at all and this is so call femininity, and you make me wanna post my pic here too.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆