上一頁下一頁
發新話題

桑拿妹與髮郎妹的分別

收藏  |  訂閱
134  29.8k

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-11 19:53 發表 查看引用來源

回覆:我只係去過沙咀,未去過水庫新村。只是d師兄推介資料。
           我打算今過星期日,才實地考察。
            而三月份d女可能還未回巢,如果還要去,沙咀隱陣d囉!
師兄有冇興趣不如聽晚一齊去實地考察下:smile_44:

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-11 19:53 發表 查看引用來源

回覆:我只係去過沙咀,未去過水庫新村。只是d師兄推介資料。
           我打算今過星期日,才實地考察。
            而三月份d女可能還未回巢,如果還要去,沙咀隱陣d囉!
鄭師兄,沙咀位置可以明確d??

看我之前的前段帖子吧。

引用:
原帖由 oysterlau 於 2011-3-11 11:50 PM 發表 查看引用來源

鄭師兄,沙咀位置可以明確d??
回覆:請看我之前的前段帖子吧。

想一同到水庫新村,NO WAY!何必呢!
           我都四張嘢落,秃頭四眼肥佬一名,

平時响香港都不敢甲女,因d女只被我望一眼,都會怒目回應,
           妙咀妙舌,我自問都巳經望得好斯文了!:')

聽人講,有D disco,會有d囡囡是一些藝術學院的畢業生

聽人講,有D大陸 disco或酒吧,會有d囡囡是一些藝術學院的畢業生
如跳舞、雜技等等,會在disco找客,賺外快。
由於高質素 :smile_47: ,故要仟元人仔才可包夜。

請問有無師兄有這方面資料呢?:smile_o15:

咁有冇電話介紹下?
髮廊個樣係點架?我經過都唔覺有咁既~
引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-12 00:32 發表 查看引用來源

回覆:請看我之前的前段帖子吧。

想見我盧山真面目,NO WAY!何必呢!
           我都四張嘢落,秃頭四眼大肥佬一名,
           見了只會令您唔開胃!

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-4 10:12 AM 發表 查看引用來源
近牌方的陣型,D女企哂出來,D皮條男追著您幫襯,
囡囡質素有限,只是間唔中有D好嘢。

另一陣型,在街尾,近某鉄打醫館,嗰度沿途只有媽媽生招客,
上到樓,媽媽生會叫D囡囡上來,給客挑,有 ...
:smile_38: :smile_38: :smile_38: ok未
您去到沙咀牌方,就問電單車搭客司機啦,問髮郎在沙咀响邊,
如果咁到問唔到,我切小弟!

Thanks for sharing the info.:smile_38:

上至醫療知識,下至叫G資訊都有,師兄呢個post好嘢

回覆 44# 的帖子

c兄, 有架大巴去陳江鎮架, 經新壚都係1小時, 小弟去過幾次, 到陳江可能多半小時

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-4 02:29 AM 發表 查看引用來源
也到過上下沙,沙咀、布吉。
也到過惠州、東莞、長安、中山曾城

唉!近年由於D死公安打撃,好的囡囡都要
到惠州找了。有D髮花,真是靚到可以與細個唸中學時
的校花比美,上了她們,直情可一圓當年的性幻 ...
惠周邊樹先:smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆