上一頁下一頁
發新話題

高潮了... 主角卻不是老公((最新12/02

收藏  |  訂閱
172  99.9k

:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 pakit 於 2011-2-12 06:20 PM 發表 查看引用來源
唉~我叫親我老公做, 有時又話累推3推4, 所以久而久知 1-5 唔洗諗, 我都就下佢唔要, 到到星期6 or 日 變左好似例行公事, 交功課比我ja 佢次次一開始就死魚咁瞓係度 咩都唔做要我含佢先, 好冇隱..... 仲要係有時 ...
咁熟既.....:smile_o14:

我老公都會...話累唔做...
但其實自己收埋睇AV自己攪左佢就算:smile_o02:

我是否有幸可以成為你sp

more details please

500 會唔會set得太高

好好期待你的高潮自白

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2011-2-11 12:37 AM 發表 查看引用來源
我同老公又係性生活不協調..佢足足一年無掂過我啦:smile_39:  最近我都偷食了...真係好...正~~
偷是正
夫不如情夫
情夫不如 SP
SP 不如 SL
偷不如偷不到

續上回

突然間 我感到下體 一涼
啊-~~~~~~好舒服
原來p正在用舌玩弄妹妹
他是第一個幫我囗 連老公都不會幫我做
我蓋上眼睛 張開雙腿 享受著他的舌尖靈活地在我的陰唇 陰核遊走
我陶醉在他高超口技當中
(啊~ 啊~ 求求你不要停....)
我呻吟著

我按捺不住了 好想好想要
我把他按低 用手將變硬了的弟弟放入妹妹裹
很喜歡這種被充實的感覺
我坐在他身上 開始搖動我的蛇腰 再將他雙手放在我雙峰上搓揉
漸漸地 他加強抽送的速度
開始感覺心跳加速 透不過氣
他把雙手放開 欣賞著我跌盪的雙乳 感受著小弟弟被妹妹包圍的溫暖濕熱感

他一邊用口挑逗我的乳頭 一邊用手輕搓另一邊乳頭
令慾火全身的我 再加多倍興奮

我想他在抽送中碰到了我的g點 是我從未有過的體驗 應該是我高潮了
我感到體內源源不絕的水
啊~~~好正 我不行了
啊~~~~~我到了

我把他擁入懷 緊緊的不放開
在他耳邊瘋狂呻吟
他終於忍不住 在我體內爆發出來
我感到一股暖流
弟弟功成身退

我滿足地親吻他。

引用:
原帖由 spcc 於 2011-2-12 09:32 PM 發表 查看引用來源
續上回

啊-~~~~~~好舒服
原來p正在用舌玩弄妹妹
我蓋上眼睛 張開雙腿 享受著他的舌尖靈活地在我的陰唇 陰核遊走
我陶醉在他高超口技當中
(啊~ ...
thx for sharing!!!!

引用:
原帖由 spcc 於 2011-2-12 09:32 PM 發表 查看引用來源
續上回

啊-~~~~~~好舒服
原來p正在用舌玩弄妹妹
我陶醉在他高超口技當中
(啊~ ...
好正呀 !! thanks 樓主

sp 好似無帶袋 WOR !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆