上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 x8200 於 2011-1-23 04:25 AM 發表 查看引用來源

多謝C兄讚賞:smile_40:
喂喂,你哋兩個婦唱夫隨呀下?哈哈

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-23 04:25 AM 發表 查看引用來源

"但係你又未試過真係做" 所以至會猶豫呀,加上我都想畀佢架嘛,只係人哋鍾意我畀其他人多啲嗟。

放心啦,我哋兩個完全信得過對方,加上你要M系男仔搵外遇我睇都幾難啦。哈哈
難唔難又係另一個問題~ 事關如果真係難, 又唔會識到你呢D咁好咁體貼既GF啦~

同埋, 你如果搵EX 呢D人去做, 怕唔怕有手尾跟, 例如佢地可能會唱你, OR 食過番尋味, 想再食, 所以我認為如果你真係要做呢件事, 都唔好搵識得你既人, 如果唔係後果可能好糟糕.

同埋, 似乎樓主對M系男仔都有認識 (我第一次聽) , 咁樓主有無研究下, 呢DM系男仔既另一半,  做左呢D 似乎正常人唔會做既野之後, 會唔會影響到佢地之間既感情發展呢, 係會變好定變壞呢,  因為樓主你既出發點就想BF開心, 但如果做左呢D野而令到M系既BF有變化, 會唔會對你地既將來有極大既負面影響呢, 相信樓主你都可能對M系既野有好深入既了解

我訓先喇樓主~ 如果你想同我傾既~歡迎MSN我~ PM左你喇~早抖

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-23 04:15 AM 發表 查看引用來源

arm arm 睇到有個網友寫M系男仔寫得幾好,你可當作參考。

"男生存在這種心理根本上還是因為愛女友愛得太深,希望她在性方面得到最大的滿足,而害怕自己一個人沒有辦法給她這樣的滿足。同時他可能還有一些受虐 ...
留咗一段:

男生存在這種心理根本上還是因為愛女友愛得太深,希望她在性方面得到最大的滿足,而害怕自己一個人沒有辦法給她這樣的滿足。同時他可能還有一些受虐心理傾向,類似SM中的M,只是這裏不是身體上的折磨,是心酸、妒忌這些情緒的影響。這樣的男生在生活中可能會有如下表現:性格低調溫和;在戀愛關系中喜歡讓女友做決定,遷就女友的需要,絕不大男人主義;通常給女友很多自由的空間;經常自慰並把女友作為性幻想對象;下身並不雄偉;做愛的時候喜歡女生在上面;希望女友在性方面開放、直接、大膽、無所顧忌;可能有一位嚴厲、強勢的母親。另外,和女友做愛的願望太長時間無法實現也會催生這種心理。

如果你男朋友基本滿足上面的條件,他就應該的確能從奉獻女友處女這件事情上得到非常大的樂趣,你聽他的就好了。如果最愛的女友喜歡和別的男人赤裸糾纏在一起享受性愛,男友絕對能夠從中獲得極強的快感,說不定這一世都離不開她了呢。

引用:
原帖由 x8200 於 2011-1-23 04:32 AM 發表 查看引用來源

難唔難又係另一個問題~ 事關如果真係難, 又唔會識到你呢D咁好咁體貼既GF啦~

同埋, 你如果搵EX 呢D人去做, 怕唔怕有手尾跟, 例如佢地可能會唱你, OR 食過番尋味, 想再食, 所以我認為如果你真係要做呢件事, 都唔 ...
其實唔係難唔難嘅問題,係會唔會嘅問題呀。一來,佢好愛我,我知佢唔會;二來,M系男仔係連諗都唔會諗架。佢地連性幻想都只係會幻想自己女友同人哋咩咩,唔會幻想自己同其他女仔咩咩,佢地又點會偷食呀?

你講得arm 架,我都有諗過呢個問題,但我唔知呀:smile_24:

係會有變化架,但都係變得更愛對方, 所以呢點係好嘅, 我唔擔心, 睇吓Office妹妹同佢男友就知啦

M系男仔嘅女友愈畀人凌辱,同愈鍾意畀人凌辱, 同愈變得淫蕩,M系男仔係會愈鍾意個女仔架

我緊係對M系既野有深入了解啦,我BF係咁呀嘛

引用:
原帖由 x8200 於 2011-1-23 04:43 AM 發表 查看引用來源
我訓先喇樓主~ 如果你想同我傾既~歡迎MSN我~ PM左你喇~早抖
我無MSN架, sorry

處依樣野真係要保留...
始終都係第一次
愛一個人,首先要愛自己

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-23 05:25 AM 發表 查看引用來源

其實唔係難唔難嘅問題,係會唔會嘅問題呀。一來,佢好愛我,我知佢唔會;二來,M系男仔係連諗都唔會諗架。佢地連性幻想都只係會幻想自己女友同人哋咩咩,唔會幻想自己同其他女仔咩咩,佢地又點 ...
office妹妹已沒有再出現了,可信性受到質疑!

引用:
原帖由 怡~yi 於 2011-1-23 08:49 AM 發表 查看引用來源
處依樣野真係要保留...
始終都係第一次
愛一個人,首先要愛自己
姐姐妳講得arm,但當妳遇上一個M系男友,可能妳嘅諗法就會唔同架啦。好似我宜家咁

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-1-23 08:54 AM 發表 查看引用來源

office妹妹已沒有再出現了,可信性受到質疑!
失蹤唔等於啲咩,加上其實佢有上嚟架,只係唔發言嗟。邊叫咁多人想激走佢bor

同埋呢個世界大把M系男女啦,你估剩係得我同Office妹妹兩對咩?:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆