上一頁下一頁
發新話題

半推半就。。。被老公3p了

收藏  |  訂閱
148  102.7k

回覆 70# 的帖子

好正喎...support!!!!!

mmmf...一係唔玩,一玩玩到咁盡...

引用:
原帖由 32B_MaMa 於 2010-12-29 04:26 PM 發表 查看引用來源

玩乜,有無試過同人一齊玩自己老婆(或女友)。

我係男,我未試過, 你地好幸福,

回覆 109# 的帖子

有試過! 由於本人覺得男女要平等 (自問自己都試過其他女仔/人妻).  但我太太就未試過, 又唔敢同陌生人做, 所以我叫她搵前度男友(之前未發生過關係). 之後她試過幾次同前度男友做後, 慢慢我們變成3P.  當然太太的感覺超開心.

期待 mmmf report

引用:
原帖由 MMF1398 於 2010-12-30 08:09 AM 發表 查看引用來源
有試過! 由於本人覺得男女要平等 (自問自己都試過其他女仔/人妻).  但我太太就未試過, 又唔敢同陌生人做, 所以我叫她搵前度男友(之前未發生過關係). 之後她試過幾次同前度男友做後, 慢慢我們變成3P.  當然太太的感覺 ...
三人行 , 幸福就好了 !!

引用:
原帖由 Mimi80 於 2010-12-29 01:37 PM 發表 查看引用來源
昨晚26/12去了華光找個118推, 158港式, 比佢打碟兼撩, 佢隻手係咁出出入入好似電動按摩棍,搞到高潮N次............
之後有冇玩娟山窿 ?

引用:
原帖由 32B_MaMa 於 2010-12-28 03:47 PM 發表 查看引用來源

有一種不能忘記嘅羞恥感,尤其是响老公面前被吊時,老公仲叫人大力的吊吊吊,真係有d覺得比妓女還cheap。

是否感覺像女奴 ?

c 姐冇下文啦 ??? :smile_53:

引用:
原帖由 32B_MaMa 於 2010-12-24 08:02 PM 發表 查看引用來源
有睇開我的post,都知我老公好想睇注我俾人玩同俾人吊個樣。佢同我曰講夜講係o甘lum我成個月,加埋好耐都未真係做過,成日都係diy。都有d想食返餐真腸。係上星期應成佢,有一個條件就係玩個時唔可以俾人知我係佢老婆 ...
:smile_o12::smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆