上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  48.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-14 03:09 PM 發表 查看引用來源
我只係小沙彌....或者我比人印像係好勇鬥狠...但認識我深ge人就會明白.....其實我好講道理,凡事都會立地而處先去考慮別人.  今天開始不再有火:smile_42:
不再有火.......就.......不再是你........

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-14 03:12 PM 發表 查看引用來源

下....咁易,比我睇下得嗎:smile_41:
七月......有一些事情.......在心中已經足夠..............

引用:
原帖由 怡和 於 2010-12-14 15:54 發表 查看引用來源

之前 沉個 件大ball fala

e+ 刀 delete 5 do memory...

講煎 川妹子 黎講 fala 型 5算上乘

笑起黎 巧似仲稍稍地牙

感覺 就煎巧 fresh 巧似 搓戀ge
打死都吾信你會沉:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-14 03:21 PM 發表 查看引用來源
我想飲酒:smile_13:
想做就去做.........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-14 03:58 PM 發表 查看引用來源

不去了.....回家等電話.......
而家好似有漫遊:smile_13:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-14 03:39 PM 發表 查看引用來源
不好意思,小弟不知你們中間發生什麽事,只是大家能夠在這空間裏吹吹水,又啱嘴形,是一種緣份,有些說話可能講者冇心,聽者有意,又或者因为在這空間大家不是面對面所以講野比較直率,希望大家不要太在意 ...
我應列入,,「型男索女」的category 內

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-14 04:03 PM 發表 查看引用來源

七月......有一些事情.......在心中已經足夠..............
but我唔知你個心唸咩woo:smile_13:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-14 03:39 PM 發表 查看引用來源
不好意思,小弟不知你們中間發生什麽事,只是大家能夠在這空間裏吹吹水,又啱嘴形,是一種緣份,有些說話可能講者冇心,聽者有意,又或者因为在這空間大家不是面對面所以講野比較直率,希望大家不要太在意 ...
又一警世之言.......小弟受教了...........

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-14 04:06 PM 發表 查看引用來源

but我唔知你個心唸咩woo:smile_13:
她........明白.....就可以了.................

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-14 04:05 PM 發表 查看引用來源

而家好似有漫遊:smile_13:
不明白???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆